Politika

“Đajićevi postupci ugrožavaju bezbjednost građana” Iz Narodnog fronta pozivaju nadležne da ispitaju pod kojim uslovima se organizuje žurke u Multimedijalnoj sali u Banjaluci

Zaista je žalosno i sramno da se aktivnosti najveće političke organizacije u Republici Srpskoj, SNSD, u Banjaluci svode na koncerte i žurke, a koje se nerijetko pretvore u tuče.

Poručili su ovo iz Gradskog odbora Narodnog fronta Banjaluka komentarišući video snimak koji kruži društvenim mrežama, a na kojem se vidi tuča mladića na koncertu pjevačice Teodore Džehverović, koji je održan u utorak uveče u prepunoj Multimedijalnoj sali u krugu Čajaveca.

Iz Gradskog odbora Narodnog fronta navode da Vlado Đajić, koji je i direktor Univerzitetskog-kliničkog centra RS, i narodni poslanik, ne prestaje da šokira javnost svojim gestovima, izjavama, čudnim ponašanjem.

Dodaju da su postupci Vlade Đajića i okupljanja koja on promoviše počeli da ugrožavaju bezbjednost građana, a to više nije tema za podsmijeh nego za brigu.

– Nemamo ništa protiv toga da se narod zabavlja i ide na koncerte, ali se postavlja pitanje da li su ta okupljanja prijavljena nadležnim organima, te da li su adekvatno obezbijeđena u skladu sa važećim zakonskim normama o javnom okupljanju građana – naglašavaju u Gradskom odboru Narodnog fronta.S obzirom na sve navedeno, traže od nadležnih organa da ispitaju pod kojim uslovima se organizuju žurke u multimedijalnom centru SNSD u Banjaluci.

Iz NF pozivaju nadležne organe da postupe u skladu sa zakonom bez izuzetka prema osobama odgovornim za nasilje, kao i organizatorima tih okupljanja.

– Sve ovo je neophodno  uraditi što prije kako  bi se izbjegli dalji mogući incidenti sa težim posljedicama – zaključeno je iz Gradskog odbora Narodnog fronta.

(Srpska info)

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button