Zabava
Aktuelno

Horoskop za 10. april: Pred Lavovima turbulentan dan, Rakovi dovoljno se odmarajte

Pročitajte dnevni horoskop za 10. april 2024. godine.

Posao: Ako vam je u interesu da izbjegnete veće nesporazume sa poslovnim okruženjem i oštrije sukobe stavova, onda se potrudite da bar dva – tri puta udahnete duboko prije izgovorenih riječi.

Ljubav: Na ljubavnom planu situacija  može da se zakomplikuje zbog nekih  tajni između vas i partnera, što može isplivati u prvi plan i poljuljati postojeće odnose.

Zdravlje: Osjetljivost grla.

Bik

Posao: Sve u sferi organizacije i komunikacije zahtijevaće prije svega dodatne napore u međuljudskim odnosima. Izbjegavajte koliko je moguće verbalne konflikte.

Ljubav: Potrudite se da ukoliko je to moguće maksimalno istolerišete partnerove postupke koji mogu biti jako agresivni, prouzrokovani nekim glasinama.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Blizanci

Posao: Možete imati problema  sa nekim zakonskim procedurama, sa nekim sudskim dokumentima. Moguća je posjeta nekog kontrolora određenog za oblast kojom se bavite.

Ljubav: Vodite računa da ne dozvolite da se neko sa strane umeša u vaše odnose, potrudite se da zajednički pronađete rješenje za sve što vas trenutno opterećuje.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Koliko god vam na prvi pogled danas sve izgledalo kao komplikovano i teško, uspjećete vrlo lako sve da privedete kraju .

Ljubav: Malo se fokusirajte na svoj odnos i neke stvari pokrenite iako vam se ne rade zarad boljih odnosa u budućnosti.

Zdravlje: Hronični umor, dovoljno se odmarajte.

Lav

Posao: Veoma turbulentan dan biće za odnose sa saradnicima, a  moguć je i trajni prekid neke saradnje. Potrudite se da ne reagujete impulsivno.

Ljubav: Ništa manje uzbudljivo neće biti ni na vešem ljubavnom planu. Potrudite se da iskontrolišete sopstveni ego kako ne bi napravili veće komplikacije.

Zdravlje: Zbog pojačanog stresa mogući su bolovi u vratu, glavobolja.

Djevica

Posao: Pokušajte da budete strpljiviji i da imate više razumijevanja za druge, pogotovo ako su po stažu i godinama ispod vas. Nije lako, ali je trenutno to najbolje rješenje.

Ljubav: Slobodni bi trebalo da smanje rezervisanost i malo više se opuste, kako ne bi propustili neku dobru priliku koja im se može ukazati.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Vaga

Posao: I dalje ćete morati da  obraćate pažnju na svaku riječ i na svaki detalj, jer zbog istih može dolaziti do zastoja, a očekuju vas i  finansijski troškovi.

Ljubav: Treba biti strpljiv maksimalno, i ne dozvoliti da se stvari otrgnu kontroli tako što će se neko sa strane umiješati u vaše intimne stvari.

Zdravlje: Moguće kardiovaskularne tegobe.

Škorpija

Posao: Škorpije ipak ne bi bile to što jesu, kada bi dozvolile da se prepuste stihiji i ostave na pola završene poslove, pa makar se i iscrpjeli do maksimuma.

Ljubav: Može biti momenata koji će vam na kratko pokvariti raspoloženje ili vas iznervirati, ali generalno gledano to su samo prolazni problemčići.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strijelac

Posao: Velike su šanse da dobijete pozitivnu povratnu reakciju od osoba koje odlučuju o novim profesionalnim projektima, što će vam dati dodatni vjetar u leđa. Samo naprijed.

Ljubav: Zauzeti, moglo bi biti malo napetije u vašim odnosima danas, potrudite se da nešto dodatno ne zakomplikujete kao što umijete.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Jarčevi, ukoliko ste završili sve ranije započeto, danas možete dodati gas i povećati profesionalno angažovanje. Oprez se i dalje savjetuje kada su finansije u pitanju.

Ljubav: Slobodni, prijatna iznenađenja su danas itekako moguća, posebno ukoliko želite da pokrenete ozbiljniju priču sa osobom koja vam se veoma dopada.

Zdravlje: Neispavanost, potreban vam je dobar i kvalitetan san.

Vodolija

Posao: Danas vas najviše mogu iznervirati neka kašnjenja sa plaćanjem, finansijama uopšte, a nije isključena ni neka zbrka tehničke prirode.

Ljubav: Sve greške i propuste koje ste napravili u prethodnom periodu prema vašoj dragoj osobi, možete sa lakoćom nadoknaditi, na obostrano zadovoljstvo.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe, osjetljivost grla.

Ribe

Posao: Imaćete  danas kud i kamo bolje uslove da zaštitite svoje interese, ali i da iznesete neku novu ideju na svjetlo dana. Ono na šta trebate obratiti pažnju je nelojalna konkurencija.

Ljubav: Mogući su ozbiljniji nesporazumi sa vašom voljenom osobom, pokušajte da nekako pronađete kompromisno rešenje, ma koliko izgledalo nemoguće.

Zdravlje: Budite oprezni u saobraćaju.

Izvor
Српска цафе

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button