Zabava
Aktuelno

Horoskop za 12. april: Vage spustite loptu na zemlju, Djevice ne opuštajte se previše

Pročitajte dnevni horoskop za 12. april 2024. godine.

Posao: Sa velikom mukom, ali nekako ipak uspješno privodite kraju radnu sedmicu. Većini Ovnova prijeko je potreban odmor.

Ljubav: Ovo nije povoljan dan da se previše trudite da objasnite svoje postupke dragoj osobi, koja je razočarana nekim detaljima vašeg ponašanja prethodnih dana.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Bik

Posao: Kraj radne sedmice Bikovi dočekuju uglavnom u sličnom raspoloženju kao prethodnih dana. U svom tempu, ali sigurnijom varijantom realizuju poslovne ciljeve.

Ljubav: Bezmalo sva vaša današnja očekivanja u sferi ljubavi, ma koliko bila realna, teško da se mogu ostvariti, bez velikih neočekivanih iznenađenja. Provjerite dostupnost osobe koja vam se dopada.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Bićete i tokom ovog petka veomm aktivni kada je komunikacija u pitanju. Ipak povedite računa o brzini izgovorenih riječi.

Ljubav: Prilično buran i promjenljiv dan čeka vas na polju ljubavnih odnosa. Moguće su ozbiljne diskusije sa dragom osobom.

Zdravlje: Obratite pažnju na slabiju cirkulaciju.

Rak

Posao: Ukoliko se tipični Rakovi budu prevashodno bavili završavanjem ranije započetih poslovnih projekata, onda ih čeka vrlo dobar i prilično opušten radni dan.

Ljubav: Budite spremni da se suočite sa neraspoloženjem druge strane. Pokušajte da razumijete i popravite kompletnu sivkastu atmosferu u sferi ljubavi.

Zdravlje: Osjećaj umora, iscrpljenosti.

Lav

Posao: Potencijalno napetu i naelektrisanu radnu atmosferu na kraju sedmice, Lavovi će najbolje ublažiti ukoliko se povuku iz prvih poslovnih redova.

Ljubav: Što se tiče sfere ljubavi, tu se nemojte povlačiti. Naprotiv od vas druga strana očekuje da izađete sa nekim konkretnim prijedlogom za rješavanje problema.

Zdravlje: Promjenljivo raspoloženje.

Djevica

Posao: Ovo nije naročito povoljan radni dan da se previše angažujete. Naročito je bitno upozorenje za Djevice koje već rade na paralelnim aktivnostima.

Ljubav: Na prvi pogled stvari na polju ljubavnih relacija idu tokom koji vam odgovara. Ipak, nemojte se previše opuštati, iznenađenja nisu isključena.

Zdravlje: Problemi sa sitnim kostima mogu vam zadavti manje brige.

Vaga

Posao: Bilo bi veoma mudro da osobe rođene u astrološkom znaku Vage, tokom ovog radnog dana spuste loptu na zemlju i što ležernije privedu kraju započete obaveze.

Ljubav: Opuštenu atmosfeu na vašem ljubavnom nebu, u veoma kratkom vremenskom intervalu može poremetiti par interesantnih poziva i razgovora.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Ako ste raščistili najveće dileme u svojoj škorpionskoj glavi, onda nema prepreka da danas stavite tačku na jedan ni malo lak poslovni ciklus.

Ljubav: Ovaj petak, makar u najavi, ne donosi krupna dešavanja u sferi ljubavi. Ali preokreti  su mogući, budite otvoreni u glavi i srcu, za nova poznanstva.

Zdravlje: Osjetljivost zglobova.

Strijelac

Posao: Na kraju radne sedmice Strijelčeve čeka lijepa profesionalna satisfakcija, pod uslovom da su prethodnih dana bili fokusirani na najvažnije obaveze.

Ljubav: Fokus vam je potreban i tokom ovog petka na polju ljubavi, u suprotnom oprečne vijesti mogu vam zakomplikovati inače solidan dan.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Jarac

Posao: Bilo bi dobro da dobro razmislite u vezi prijedloga za nove poslovne projekte, ali ne brzajte sa konačnom odlukom.

Ljubav: Dosta razumijevanja i podrške biće vam potrebno danas u sferi ljubavi od drage osobe. Nemojte čekati da se to dogodi samo od sebe, na fin način zatražite pažnju.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Što ste uradili do sada, uradili ste, a posljednji radni dan u sedmici Vodolije bi trebalo da iskoriste za bavljenje okvirnim planovima za budući period.

Ljubav: Određeni broj pripadnika ovog znaka nedavno je vjerovatno  dobrano uzdrmala pojava mlađe simpatične osobe. Ovo je solidan dan da provjerite neke važne detalje po tom pitanju.

Zdravlje: Prekontrolišite krvni pritisak.

Ribe

Posao: Više poslovnih detalja danas neće ići na ruku najtipičnijim Ribama. Uprkos tome, solidni rezultati mogu doći ukoliko se udružite sa provjerenim saradnicima.

Ljubav: Na polju ljubavnih relacija danas malo šta dobijate, a mnogo više se očekuje da date. Nemojte biti škrti, ako ste sigurni u osjećanja drage osobe.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

Izvor
Српска нцафе

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button