Zabava
Aktuelno

Horoskop za 14. april: Ovnovi u analizama, Škorpijama bolji poslovni dani

Šta nam zvijezde savjetuju za ovu nedjelju, 14. april, vezano za posao, ljubav i zdravlje?

Posao: Ove nedjelje većina Ovnova najviše vremena i energije potrošiće na analizu novih ideja za buduće  kako poslovne tako privatne projekte.

Ljubav: Potencijalno moguće sitnije verbalne nesporazume sa dragom osobom pokušajte da ublažite prije svega strpljenjem, i traženjem kompromisnih rješenja.

Zdravlje: Pokušajte da izbjegnete sitnije fizičke povrede.

Bik

Posao: Veoma je važno da se odmorite, ali i na vrijeme krenete sa pripremama za sljedeću radnu sedmicu, jer vas i dalje očekuje dosta posla.

Ljubav: Drugi dan vikenda bi mogao da bude jedan od boljih i uspješnijih po pitanju vaših partnerskih odnosa. Prepustite se i uživajte.

Zdravlje: Držite pod kontrolom krvni pritisak.

Blizanci

Posao: Bez obzira na već pripremljene varijante za buduće profesionalne zadatke, ovaj dan Blizancima donosi i potrebu za korekcijom nekih od  planova.

Ljubav: Situacija na vašem ljubavnom planu najvjerovatnije ostaće na približno istom nivou kao i prethodnih dana, osrednja. Treba da se malo više potrudite.

Zdravlje: Bez nagovještaja većih problema u sferi zdravlja.

Rak

Posao: Uz uobičajene privatne kućne poslove, tipični predstavnici znaka Raka imaće danas dobru klimu da se posvete i druženju sa prijateljima. Organizujte neko okupljanje i uživajte.

Ljubav: Vrlo dobar dan nalazi se pred vama, ukoliko imate želju i volju da ljubav i najfinija osjećanja posvetite voljenoj osobi.

Zdravlje: Iole ozbiljniji zdravstveni problemi danas je realno da vas zaobiđu, piše Astroputnik.

Lav

Posao: Lavovi bi ovu nedjelju mogli savršeno da iskoriste da uživaju u osjećaju zadovoljstva, zbog uspješno ostvarenih profesionalnih ciljeva.

Ljubav: Danas nema nagovještaja za bitne promjene u vašem ljubavnom životu. Za očekivati je da se najviše pozabavite analizom sopstvenog ponašanja u ovoj sferi.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost da se malo rasteretite napetosti.

Djevica

Posao: Drugi dan vikenda nije pogodan da se tipične Djevice previše bave analiziranjem i brojnim kombinacijama po pitanju profesionalnih obaveza koje dolaze.

Ljubav: Stabilan i relativno miran dan očekuje vas na polju emotivno-ljubavnih odnosa.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Vaga

Posao: Ovaj dan je kao poručen da se najtipičniji predstavnici znaka Vage posvete nekom hobiju ili sekundarnoj djelatnosti, koju su pomalo zapostavili.

Ljubav: Realno je očekivati bar jednu manju komplikovanu situaciju, koju  bi inače trebali da pokušate da pojednostavite zajedno sa dragom osobom.

Zdravlje: Bez bitnijih upozorenja po pitanju zdravlja za danas.

Škorpija

Posao: Sve ukazuje da uskoro dolaze bolji poslovni dani, i većina Škorpija danas može da se pozabavi planiranjem za naredni period.

Ljubav: Lijepe sumnje da ste predmet interesovanja nove simpatične osobe, danas bi mogle da budu potvrđene.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Strijelac

Posao:  Uz minimalnu pomoć sa strane, najtipičniji Strijelčevi danas se mogu sasvim dobro izboriti sa neplaniranim, dodatnim obavezama.

Ljubav: Već pomenuto profesionalno udruživanje tokom ovog dana, može vam donijeti lijepu priliku da spojite posao i ljubav.

Zdravlje: Sasvim zadoboljavajuće stanje svih zdravstveno osjetljivih tačaka.

Jarac

Posao: Bezmalo sve obaveze koje su isplanirali predstavnici Jarčeva danas mogu i da ostvare, samo bez žurbe.

Ljubav: Ništa kapitalno novo nema u najavi za današnja dešavanja u sferi vaših emotivno-ljubavnih odnosa.

Zdravlje: Odlično.

Vodolija

Posao: Veoma interesantne, originalne, tipično vodolijske ideje čekaju da se iznesu na svjetlo dana. Krenite na vrijeme sa pripremama.

Ljubav: Ma koliko se pripremali u sferi ljubavi, stvari se često dešavaju mimo plana pa je za očekivati da vas danas malo neprijatno iznenadi reakcija drage osobe.

Zdravlje: Budite oprezni u saobraćaju.

Ribe

Posao: Iako je logično da vas danas oneraspolože vijesti o promjenama poslovnih planova, nemojte se previše brinuti, imate realne šanse da se adekvatno prilagodite novonastaloj situaciji.

Ljubav: Bez značajnijih konkretnih akcija tokom ove nedjelje, čuvajte se ljubomornih komentara druge strane.

Zdravlje:  Vrlo dobro.

Izvor
САрпска цафе

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button