Zabava
Aktuelno

Horoskop za 3. maj: Dosta posla očekuje Blizance, nije loš  radni dan pred Lavovima

Pročitajte dnevni horoskop za 3. maj 2024. godine.

Ovan

Posao: Efikasni i  radno motivisani Ovnovi dočekuju kraj prve  radne sedmice zadovoljni postignutim rezultatima. UvIJek može bolje, pa stoga poradite na organizaciji i planovima za naredni period.

Ljubav: Eventualne ljubavne planove  mogla bi da vam poremeti pojava tajne simpatije.

Zdravlje: Mogući problemi sa spavanjem.

Bik

Posao: Moguće nesporazume sa poslovnim okruženjem najbolje ćete riješiti kompromisnim riješenjem i jasno definisanim stavovima.

Ljubav: Oni koji žude za promjenama imaće zadatak da osmisle plan a onda i krenu u realizaciju ne čekajući da se baš sve kockice poklope.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Blizanci

Posao: Dosta posla očekuje tipične Blizance tokom ovog posljednjeg radnog dana u sedmici, ali dobrom organizacijom uz doduše nešto veću potrošnju energije sve se može postići.

Ljubav: Moguće je da vas ovog dana očekuje novo poznanstvo sa vrlo interesantnom osobom, pa ako ništa drugo onda eto prilike za flert i finu neobaveznu priču.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Rak

Posao: U namjeri da sve zadržite u granicama pristojne kontrole, potrudite se da pokažete neophodnu dozu fleksibilnosti, ali i jasnoću i čvrstinu u odbrani svojih stavova.

Ljubav: Najbolje bi bilo da ništa ne planirate a samim tim će vam i očekivanja biti manja. Potrudite se da se opustite i ne razmišljate suviše.

Zdravlje: Sasvim zadovoljvajuće.

Lav

Posao: Potencijalno nije loš  radni dan pred Lavovima, ipak potrudite se da izgladite eventualne verbalne nesporazume kompromisnim rješenjima.

Ljubav: Veoma povoljan dan je pred vama ukoliko ste planirali da se posvetite jačanju temelja buduće ljubavne priče. Uživajte.

Zdravlje: Sasvim zadovoljajući.

Djevica

Posao: Prosječan dan je pred većinom Djevica da se izbore sa svim profesionalnim izazovima na zadovoljavajuć način.

Ljubav: Bez značajnijih promjena na vašem polju  ljubavnih relacija.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Vaga

Posao: Nema nepremostivih prepreka na poslovnom planu za Vage ovog petka. Slobodno vrijeme mogli biste da iskoristite i da se posvetite nekom hobiju.

Ljubav: Upotrijebite sav svoj šarm i zavodničke adute za dodatno zbližavanje sa osobom koja vas privlači.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Moguće da vam iskrsne nova poslovna ponuda, pa je savjet da dobro razmislite i ukoliko je moguće odgovor odložite dok konačno ne izvagate sve argumente za i protiv. Nema razloga za žurbom.

Ljubav: Ukoliko ste zadovoljni aktuelnom ljubavnom situacijom uživajte, dok bi svi ostali trebalo da pokažu malo više inicijative i preuzmu konkretne poteze.

Zdravlje: Odlično.

Strijelac

Posao: Iako ne ide sve baš glatko, uz izvjesne korekcije i rjeašavanje problema u hodu sve postižete da korektno odradite.

Ljubav: Važno je da se opustite i bez većih potresa održavate zadovoljavajuće partnerske odnose.

Zdravlje: Vodite računao ishrani.

Jarac

Posao: Držite svoj pravac, uzdržite se od komentara i pokušajte da eventualne nesuglasice sa poslovnim saradnicima rješavate na kompromisan način.

Ljubav: Uživajte u pažnji i naklonosti koju vam pokazuje vaša draga osoba. Mogli biste da uzvaratite i nekim finim iznenađenjem.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Vodolija

Posao: Nisu isključeni manji ili veći nesporazumi sa vama podređenim osobama na hijerarhijskoj ljestvici  što će zahtijevati  izvijestan fleksibilniji pristup i reakcije.

Ljubav: Makar se potrudite da pronađete neko kompromisno rješenje za nešto komplikovaniju problematiku koja može isplivati na površinu vašeg ljubavnog života. I ovdje pomirljive opcije imaju prednost.

Zdravlje: Moguće kardiovaskularnne tegobe.

Ribe

Posao: Manje brige na poslovnom polju mogu vam zadati oni saradnici koji malo šta poštuju, i koji iz dana u dan mijenjaju svoje stavove.

Ljubav: Dosta razmišljanja i mogućih dilema moglo bi da vam se danas ispriječi na ljubavnom putu. Pažljivo razmotrite sve argumente za i protiv prije nego što preduzmete konkretne korake.

Zdravlje: Prokontrolišite krvni pritisak.

Izvor
SRPSKA CAFE

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button