Politika

(FOTO)IVAN BEGIĆ I SMILJANA MORAVAC BABIĆ KAO UDARNE IGLICE REŽIMSKE ALTERNATIVNE TELEVIZIJE

Ivan Begić, dobar „drug“ Draška Stanivukovića i Smiljana Moravac-Babić, odbornica PDP-a, postali su dežurni jurišnici režimske Alternativne televizije na Jelenu Trivić i njenu stranku Narodni front.

Nakon što se u decembru 2021. godine javnost solidarisala sa Begićem zbog objavljivanja njegovog eksplicitnog video-snimka, te nakon što su ga branili i oni koji o njemu ni tada nisu imali neko pozitivno mišljenje, ispostavilo se da se radi o običnom pokvarenjaku.

Propali student arhitekture, vidno iskompleksiran što nije završio započeti posao, odnosno sto nije završio fakultet koji je upisao, kao ni njegov “prijatelj“ Draško Stanivuković, svoje frustracije usmjerili su prema ljudima koji se istinski bore za prave vrijednosti. Na meti Begićevih portala Insajder i Banjaluka24 su uglavnom Jelena Trivić, Nebojša Vukanović i Ljubiša Petrović jer otvoreno pričaju o Draškovoj simbiozi sa režimom.

Nekada je Begić podnosio tužbe protiv ATV-a, u Gradsku skupštinu dolazio u majicama na kojima je pisalo „stop privatnoj državi“, a danas je postao dio te privatne države, kao i njegov „prijatelj“ Stanivuković.

Gotovo svakodnevno, Ivan Begić i Smiljana Moravac su u prilozima ATV-a u kojima se blati Jelena Trivić. To samo pokazuje očaj u kojem se nalazi Draško Stanivuković jer njegovi najbliži saradnici moraju javno da se eksponiraju na nekad im režimskoj i mrskoj ATV. Doduše, Begiću eksponiranje bilo koje vrste očigledno prija.

Ali konstantno jurišanje ATV-a na Jelenu Trivić pokazuje i strah režima od njenog političkog rada i njene pobjede u oktobru na izborima za Banjaluku.

I da se vratimo na Begića i sporni snimak. Sporni snimak u javnosti je najavila Gorica Dodik, kćerka Milorada Dodika, dok je Stanivuković još uvijek bio, barem za javnost, njihov najljući protivnik.

Skrinšot tvita koji je objavila Gorica Dodik

Nakon objavljivanja ovog tvita Gorice Dodik, Draško Stanivuković pravi politički zaokret za 180 stepeni, postaje dio režimskih struktura, na izborima 2022. godine pomaže Dodiku u krađi glasova, dok Begićevi portali od 2022. godine konstatno pišu laži o Jeleni Trivić.

Žao nam je što je bilo čija privatnost dospjela u javnost, ali isto tako, to ne opravdava Begića da radi i piše šta hoće, da laže, petlja, zagorčava ljudima živote, blati ih, proganja, a neke i reketira.

Dva drugara dobra stara

Ako je to do sada i radio, moraće se suočiti sa tim da ćemo i mi o njemu pisati, ali ne laži nego istinu, a istina o Begiću, Stanivukoviću i ljudima iz tog nezdravog okruženja je toliko ružna da je sama po sebi dovoljna. 

Pijemont tim

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button