DruštvoPolitika
Aktuelno

(VIDEO)ADRIANA BASARA, DIREKTORICA ASOCIJACIJE PRIREĐIVAČA IGARA NA SREĆU “ALPIS” I NOVA UZDANICA DRAŠKA STANIVUKOVIĆA

Kod gradonačelnika, Draška Stanivukovića, sve se svodi na propagandu i ono što vidite obično je potpuno drugačije od prikazanog.

Nedavno je zamajavao javnost sa akcijom “Kocka je odbačena”, skupljao neke potpise, njegovi poslušnici pravili izmjene zakona, ali kako je to predstavljeno na sjednici Skupštine grada, ništa suštinski bitno nije promijenjeno. Pričalo se o tome par dana, glumio kao fol opozicionara i čovjeka zabrinutog za omladinu, skupljao političke poene, a šta se, u stvari, za to vrijeme u pozadini dešava?

Baš u to vrijeme iskakanja sa kockarnicama, gradonačelnik je vršio pregovore sa novim savjetnikom. Riječ je o Adriani Basari, koja je ni manje, ni više direktorica Asocijacije legalnih priređivača igara na sreću (ALPIS). Dakle, Stanivuković je navodno napadao kladionice, a onda je zaposlio direktoricu ALPIS-a kao svog savjetnika i PR Gradske uprave (i to bez konkursa).

Dakle, osim što je bliska SNSD-u i za izbore 2020.godine snažno agitovala za Igora Radojičića, Basara je i glavna odgovorna za priređivače igara na sreću u udruženju ALPIS. Cilj udruženja, na čijem je ona čelu, jeste da predstave priređivače u humanom svjetlu, a ne kao pošast današnjeg vremena.

Možda i njeno zapošljavanje ima za cilj da humanizuje gradonačelnika, jer je iživljavanje nad pojedinim radnicima Gradske uprave pokazalo da više u sebi nema ni trun humanosti. O teroru nad radnicima Gradske uprave bavićemo se u nekom od narednih tekstova.

Što se tiče Adriane Basare, osim što je direktorica udruženja priređivača igara na sreću ALPIS, Basara je nedavno promovisana i za potpredsjednicu Gradskog odbora PDP-a i biće kandidat za odbornika na predstojećim lokalnim izborima. Kako će Stanivuković sa Basarom pred narod kojem je obećao borbu protiv kladionica, a čini potpuno suprotno, ostaje da se vidi.

Pijemont tim

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button