Društvo

Dončić: Otkud pravo dezerteru i ratnom šverceru da pjeva na parastosu, priča gluposti i vrijeđa neistomišljenike

Narodni poslanik i član Predsjedništva Narodnog fronta,  Radislav Dončić, izjavio je danas da je, kako kaže, sramno ponašanje Milorada Dodika na obilježavanju godišnjice proboja koridora na Dugoj Njivi u njemu prvo izazvalo bijes.

“Otkud  pravo dezerteru i ratnom šverceru da pjeva na parastosu? Otkud mu pravo da priča gluposti i vrijeđa neistomišljenike na mjestu gdje se odaje počast onima koji su stvarali ovu državu dok se on bogatio na njihovoj patnji? Kako ga nije sramota da priča o broju telefona? Pa šta on misli da svaki stanovnik Republike Srpske u 21. vijeku ne treba da ima telefon? O kakvim on automobilima u Banjaluci priča?

Da ste organizovali kvalitetan javni prevoz, uz prihvatljivu cijenu, možda ne bi svi imali automobile koji su im neophodni za svakodnevni život. Kad već prebrojava motorna vozila neka izbroji koja vozila koriste članovi režima, što službena što privatna, a u kakvim se automobilima vozi većina građana?” upitao je Dončić i dodao da je nakon bijesa i, kako priznaje, salve psovki i uvreda na račun Milorada Dodika zvog ovakvog ponašanja osjetio ogromnu tugu i ponižnje.

,,Zašto su najbolji sinovi ove zemlje poginuli? Da se na mjestu njihovog stradanja smije, pjeva, vrijeđa i da priča viceve dezerter i ratni švercer koji je uz to, da nesreća bude veća, lažni predsjednik Republike Srpske u koju su oni ugradili svoje živote!? Da ga u toj sramoti aplauzom podržavaju režimske sluge? Da na sve to ćuti BORS i razna ,,boračka udruženja”? Sram da vas bude! ”, poručio je Dončić.

(BN)

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button