Politika
Aktuelno

(FOTO) Dragana Čavka mijenja nacionalnost po potrebi?!

Narodna skupština Republike Srpske sinoć je na sjednici izglasala članove upravnog odbora RTRS-a, a najveću reakciju javnosti izazvao je kandidat iz reda bošnjačkog naroda.

Naime, na jučerašnjoj sjednici za člana upravnog odbora RTRS-a iz reda bošnjačkog naroda izabrana je Dragana Čavka. Prije svega podsjetimo se da se Čavka, koja je kadar SP-a, prije izjašnjavala kao Srpkinja te je u dva navrata bila na poziciji pomoćnika ministra. Jednom u Ministarstvu trgovine i turizma Republike Srpske, a zatim i u Ministarstvu finansija kao pomoćnik ministra za trezor.

Takođe, još jedna stvar koja je zbunjujuća su njene objave na društvenoj mreži Facebook gdje postavlja objave na kojima piše “Mi nismo genocidan narod”, citira Dodika i po kojima bi mnogi rekli da je Čavka srpkinja jer su karakteristične za one koji su pravoslavne vjeroispovijesti.

Pored toga što citira Dodika, na njenom Facebook nalogu možemo da vidimo i fotografije iz kojih možemo naslutiti da slavi Badnje veče i Božić.

Ovakve objave nismo navikli da vidimo od nekoga ko dolazi iz reda bošnjačkog naroda i sada se pitanje da li se isjasnila kao Bošnjakinja samo zbog funkcije nameće samo od sebe.

Pijemont tim

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button