Banja LukaDruštvo

(FOTO)Ima li Stanivukovićevom bezobrazluku kraja?!

Da je u politici sve moguće svakim danom nam dokazuje Draško Stanivuković.

U prisustvu ginekologa Aleksandra Zolaka koji je direktor Vodovoda, Stanivuković je danas obišao Vodovod i bez imalo stida izjavio kako je vodosnadbijevanje u Banjaluci stabilno.

Dok običan narod danima unazad uopšte nema vode, Stanivuković se slika i šetka po centru Banjaluke. Preko Begićevih portala laže narod kako je stanje stabilno, a nestanak vode je danas prijavljen na Starčevici, Potkozarju, Piskavici, Zalužanima, Priječanima, Verićima, Manjači, Kolima, Bukvaleku i još nekim naseljima. Da ne pominjemo to da direktora Vodovoda viđamo samo na slikama i to ne samo mi, radnici Vodovoda takođe ne viđaju svog direktora, a čisto sumnjamo da je na terenu i da obilazi građane koji se danima nalaze u problemu i nemaju osnovne uslove za život.

Doduše Kresojević je dao svoj veliki doprinos i pomogao je ljudima da odvrnu slavinu na cisternoj. Nas samo zanima zašto im je trebalo šest dana da izađu na teren i obiđu narod? Zar postoji nešto bitnije od toga što veliki dio Banjaluke nema osnovne uslove za život? Zar su im zgrade i novac toliko bitni da ne mogu ni nekoliko sati da odvoje za narod koji je u problemu i da se udostoje i makar obiđu građane i daju im nekakvo objašnjenje za nastali problem? I ukoliko je vodosnadbijevanje zaista stabilno, kako je Stanivuković danas izjavio, mogli su se pojaviti i na današnjem protestu mještana Zalužana kojima je više dosta korumpirane i neodgovorne vlasti čiji bezobrazluk prevazilazi sve granice.

Pijemont tim

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button