Banja LukaPolitika

(FOTO) Stanivukovićev štab za pomoć u zelenim štiklicama

Da nije žalosno bilo bi smiješno. Pojedinci iz okruženja Draška Stanivukovića kao da se podsmijavaju stanovnicima banjalučkih naselja koji nemaju vodu.

Tako je u jednom od naselja objavljena slika na društvenim mrežama na kojoj Basara, inače portparol u Gradskoj upravi, u štiklicama i zelenom sakou navodno pomaže stanovnicima bez vode.

Nečuveno je da drskost ide tako daleko da na jednoj slici Basara vodi ženu koja nosi kantu. Naravno da Basara kantu nije mogla da ponese jer bi joj se možda oštetila štikla?!

Basara pozira dok baka nosi kantu

Draškovi poslušnici očigledno muke stanovnika banjalučkih naselja koriste za ličnu promociju. Tako je i izvjesni Aco Arambašić dopremanje vode iskoristio da napravi selfi.

Izgleda da je sunce udarilo u glavu, kako Stanivuloviću, tako i onima oko njega. Kao davne 2014. godine kada se Željka Cvijanović u teškoj muci poplavljenih gradova pojavila u bijelim čizmicama i navukla bijes ogorčenih ljudi, danas Adriana Basara prkosi narodu u skupo plaćenim odjevnim kombinacijama glumeći humanitarku. Željka je je platila lekciju svoje drskosti i 2014. izgubila izbore, kao što će i Stanivuković zbog svoje i bahatosti svojih saradnika biti kažnjen na lokalnim izborima koji slijede.

Pijemont tim

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button