Politika

(FOTO)STANIVUKOVIĆ LAGANO KLIZI U POLITIČKU PROVALIJU KOJU JE SAM NAPRAVIO

Iako se svim silama trudio da postane Dodikov miljenik, pa je čak pozivao građane na miting “Dodik te zove”, na kojem je bio planiran i kao govornik, ali je njegov govor naprasno otkazan, Drašku Stanivukoviću neće poći za rukom da Milorad Dodik otvoreno zaigra na njega u trci za gradonačelnika Banjaluke.

Dodik je nevoljno pristao da formalno kandiduje Nikolu Šobota kao zvanično kandidata SNSD-a i to pod pritiskom Vlade Đajića, ali kako poslednje ankete u čiji uvid ima Milorad Dodik pokazuju, Draško Stanivuković po rejtingu zaostaje značajno za Jelenom Trivić i Nikolom Šobotom u trci za gradonačelnika.

Za Dodika je veliki rizik da igra na Stanivukovića, iako mu je on najodaniji gradonačelnik kojeg je imao, što po namještenim tenderima za tajkune, što politički, pa poslednja pojavljivanja Dodika u javnosti sa Šobotom govore u prilog činjenici da će se Dodik na kraju ipak odlučiti za Šobota, jer Stanivukovićev rejting tone kao kamen.

Šobot i Dodik zajedno gledaju Srbiju, posrednik Đajić

Dodatno, Dodik je pod velikim pritiskom zbog sankcija i suđenja koje u toku i kako saznajemo, nedavno je poručio Stanivukoviću da se snađe sam u trci za gradonačelnika.

Svakako da Stanivukovićevu simbiozu i politički zaokret koji je napravio ne može ništa oprati, pa ni Dodikovo puštanje niz vodu Stanivukovića. Jer šteta koju je Stanivuković načinio svojom izdajom je nesagledivih razmjera jer je javnost po stoti put prevarena, od Čavića, Stevandića, Banjca, Miće Mićića, Obrena Petrovića, pa sve do Stanivukovića čiji su zaokret protivnici Milorada Dodika najteže prihvatili. Takva izdaja birača ne može da se pravda institucionalnom saradnjom. Ali, kako to obično biva, Dodik će svakog sažvakati i ispljunuti kada mu više nije potreban i tako će očigledno biti i sa Stanivukovićem.

Prezren od opozicionih birača zbog političke izdaje, Stanivuković bolje nije zaslužio.

Pijemont tim

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button