PolitikaBanja Luka

(FOTO)Tanja Savić priznala: nikad nisam bila u vezi sa Stanivukovićem

Iako je javnost Banjaluke i Republike Srpske mjesecima bila bombardovana vijestima o navodnoj vezi Tanje Savić i Draška Stanivukovića, Tanja Savić je u nedavnom intervjuu priznala da ta ljubavna veza nikad nije postojala.

Sjećamo se svi TV ekipa pred kućom i jedne i druge babe aktera ove navodne ljubavne afere, bombastičnih naslova i konstantnog plasiranja u javnost ove teme.

Ova tema postala je aktuelna u jesen 2021. godine, nakon što je Gorica Dodik, tada ljuta protivnica Draška Stanivukovića, najavila čuveni snimak. Stanivuković je u tom periodu žestoko napadao režim, prozivao porodicu Dodik za firme, pominjao porodično stablo korupcije, koje nikad nije iznio, “rušio” Kajak, rušio tendu restorana Agape, a nakon Goricinog tvita se naprasno ućutao.

U nastojanju da sebe prikaže kao muškarca koji voli žene, Draško Stanivuković je u etar snažno gurao priču o Tanji Savić i njihovoj ljubavnoj aferi.

Čuveni snimak ili neki dijelovi tog snimka izašli su u javnost, a od aktera snimka vidio se lik Ivana Begića, tada Stanivukovićevog najbližeg saradnika.

Stanivuković je Begića nakon objavljivanja snimka brže-bolje povukao iz javnosti, a on danas vodi nekoliko portaloida i Tok TV.

Nakon objavljivanja Begićevog snimka, a na kojem se ne vidi drugi akter tog videa, Stanivuković postaje poslušnik Milorada Dodika, mijenja politički kurs i potpuno se priklanja politici režima i politici Milorada Dodika, a Gorica Dodik ga na Tviteru više ne napada.

Nedavno priznanje Tanje Savić da nikada nije bila u vezi sa Stanivukovićem samo potvrđuje tezu da je ta afera izmišljena, kako bi se ublažio udar Begićevog snimka i pretpostavke javnosti da je jedan od aktera, a čiji se lik ne vidi, ustvari Draško Stanivuković.

Milorad Dodik i Gorica Dodik sigurno posjeduju sav materijal, jer je očigledno da je snimak isječen upravo tako da se vidi Begić ali ne i drugi akter i očigledno time drže Stanivukovića u šaci.

Pijemont tim

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button