Politika

GRMUŠA PODNIO OSTAVKU NA SVE FUNKCIJE U PDP: OPTUŽIO VRH STRANKE DA SU SE PRODALI SNSD-U

Milko Grmuša, potpredsjednik PDP-a, oglasio se na svojim društvenim mrežama gdje je napisao da daje ostavku na svim funkcijama unutar PDP-a.

U nastavku prenosimo njegov status u cjelosti:

”Zbog raspuštanja demokratski izabranih organa i funkcionera PDP u Novom Gradu, kao i zbog namjernog ubijanja svake šanse da opozicioni kandidat pobijedi SNSD u toj opštini, a što je sve učinjeno od strane onih koji godinama parazitiraju na javnim budžetima i zajedno sa vlašću saučestvuju u eroziji struke, etike i biološke supstance ovog naroda, te uz argumentaciju koju sam i ranije javno iznosio-ovim putem obaveštavam javnost da dajem ostavku na sve funkcije u PDP-u.

Kao običan čovjek, Srbin i građanin u ovoj izbornoj kampanji ću pomoći svakom čestitom opozicionom kandidatu u Republici Srpskoj koji to bude tražio od mene.

Pozivam i Acu Jankovića iz Novog Grada i svakog čestitog čovjeka da se ne predaju i nikad ne ustupe mjesto pred fukarom koja na svakom koraku već 20 godina služi samo i jedino da za sitnu paru štiti ovu vlast” – napisao je Grmuša na svojim društvenim mrežama.

Pijemont tim

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button