Hronika
Aktuelno

IZNENADIO SVE Završeno saslušanje osumnjičenom za ubistvo Danke Ilić, poslije 2 mjeseca odlučio da PROGOVORI

Saslušanje Srđana Jankovića, jednog od osumnjičenih za ubistvo Danke Ilić (2) završilo se oko 13 sati, poslije tri sata koliko je trajalo.

On je izveden iz zgrade Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru, a kako Blic saznaje, on je na saslušanju negirao izvršenje krivičnog djela koje mu se stavlja na teret i rekao da nije učestvovao u ubistvu djevojčice!

Janković je dva mjeseca ćutao o ubistvu djevojčice, a onda je njegov branilac obavijestio tužilaštvo da će osumnjičeni ispričati sve. Međutim, iako je sve ukazivalo da će ukazati šta se desilo Danki Ilić, kao i gdje je njeno tijelo, s obzirom na to da je Dejan Dragijević ranije priznao zločin i do detalja ga opisao, bez navođenja gdje se nalazi tijelo djevojčice, on je šokirao sve – negirao je izvršenje krivičnog djela i naveo da djevojčicu nikada nije vidio?!

To nam je potvrđeno i iz Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru iz kojih nam je dostavljen sledeći odgovor:

“Danas, 04.06.2024. godine, u prostorijama Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru, saslušan je osum. Srđan Janković, koji je u potpunosti negirao izvršenje krivičnog djela.”

Podsjetimo, dvogodišnja djevojčica Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora. Policija je nakon deset dana potrage i detaljnih provjera svih tragova i informacija uhapsila Srđana Jankovića iz sela Luka i Dejana Dragijevića iz sela Zlot.

Kako su zvaničnici saopštili, Janković je vozio službeni automobil kojim je udario djevojčicu, međutim, on nije ni znao da je to uradio dok mu Dragijević, koji je bio na mjestu suvozača, to nije rekao.

Nakon toga, djevojčicu su navodno ubacili u automobil misleći da je mrtva, a kada se Danka probudila, Dragijević ju je udavio.

Njeno tijelo, prema dosadašnjim informacijama, bacili su na deponiju.

Do sada, tijelo djevojčice Danke Ilić nije pronađeno.

(Srpskainfo)

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button