Politika
Aktuelno

Narodni front – Jelena Trivić: Predali smo kandidatske liste i ovjerene izjave za sve kandidate

Danas smo u sjedištvu Centralne izborne komisije predali kandidatske liste i ovjerene izjave za sve kandidate koji su se kandidovali na prijedlog naše stranke koja će na ovim izborima nastupiti pod imenom „Narodni front – Jelena Trivić“.

– Narodni front – Jelena Trivić predao je kandidature za 573 kandidata za odbornike u 40 lokalnih zajednica i 8 kandidatura za gradonačelnike i načelnike (3 grada i 5 opština).

Poručili su da sa puno vjere i optimizma ulaze u narednu izbornu utakmicu. Ovo su njihovi prvi izbori i prema njihovim riječima, biće veliko pozitivno iznenađenje izbora.

– Zadovoljni smo što smo za nešto više od godinu dana postojanja Narodnog fronta uspjeli da formiramo odbore širom Republike Srpske i što će građani u mnogim lokalnim zajednicama imati istinsku alternativu režimu Republike Srpske koji je zreo za promjene – kazali su iz stranke i dodali:

– Što se tiče Banjaluke, koju trenutno vode Dodikove sluge, spremni smo i za tu ključnu političku bitku u kojoj ćemo demolirati mali gradski režim, kako na poziciji gradonačelnika, tako i na nivou gradske skupštine.

(Srpska cafe)

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button