Politika
Aktuelno

Narodni front se prijavio za izbore, ambicije velike

Narodni front je danas predao prijavu političke stranke za učešće na Lokalnim izborima 2024. godine. Stranka postoji godinu dana i po prvi put izlazi na izbore.

“Imaćemo kandidatske liste u 46 opština i gradova, dok ćemo kandidate za načelnike imati u: Gradišci, Banjaluci, Šipovu, Jezeru, Bratuncu i Rudom, a još su u toku pregovori za Višegrad i Osmake”, izjavila je Jelena Trivić, predsjednica Narodnog fronta nakon predaje dokumentacije Centralnoj izbornoj komisiji. 

Za potrebe prijave na izbore, prikupljeno je  8.606 potpisa podrške širom Republike Srpske.

Ovom prilikom se zahvaljujem svim aktivistima koji su učestvovali u sakupljali potpise i koji su vrijedno radili na terenu, kao i svim ljudima koji su nam dali podršku da se prijavimo na izbore”, navela je Trivićeva.

“Očekujemo pobjedu svih naših kandidata za načelnike i gradonačelnike, dok u Prijedoru, Bijeljini, Derventi, Višegradu, Trebinju, Brodu i mnogim drugim opštinama, očekujemo odličan rezultat naših kandidatskih listi. Predajom prijave na skoro cijeloj teritoriji Republike Srpske, u skoro 80% od ukupnog broja lokalnih zajednica, Narodni front je pokazao da na političkom nebu postoji potreba za odgovornom i patriotskom alternativom antinarodnom režimu kojeg predvodi SNSD”,  zaključila je Trivićeva.

Izvor
Bn portal

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button