Hronika

“Nisam je ubio, VOLIO SAM JE” Goran BRUTALNO UBIO SUPRUGU, pa plakao pred tužiocem i NEGIRAO ZLOČIN

Nermina Ravlić brutalno je ubijena prije nekoliko dana u sarajevskom naselju Pofalići, pokazala je istraga.

Njeno tijelo bukvalno je izmasakrirano.

Za ubistvo nesrećne žene na izrazito okrutan način sumnjiče se njen suprug Goran Ravlić i njegova majka Ledžiba Ravlić, za šta ih i Tužilaštvo KS tereti i zbog čega im je predložen pritvor.

Pomagaču Latifu Jašareviću se na teret stavlja krivično djelo neprijavljivanje krivičnog djela i pomoć nakon izvršenog krivičnog djela.

Avaz otkriva nove detalje ovog stravičnog zločina koji je potresao BiH, ali i region.

Saznajemo da je žena ubijena s više udaraca različitim predmetima, jedan od njih je drvena motka, a u samom činu ovog stravičnog zločina učestvovala je i njena svekrva, koja je podjednako kao i njen sin udarala žrtvu, sve dok je nisu usmrtili.

Saznajemo da je tijelo bilo neprepoznatljivo, a glava doslovno smrskana.

Goran i njegova majka su nesrećnu Nerminu izmasakrirali do neprepoznatljivosti.No, da bi sakrili tragove ubistva, Ledžiba je manipulisala u izjavama istražiocima. Ona je izjavila da se njen sin želi ubiti te da ne zna gdje se nalazi, iako se on krio u drugom stanu u Sarajevu i za to vrijeme na društvenim mrežama objavljivao statuse i fotografije s Nerminom.

Uz pomoć OBA, otkriven je u stanu na Stupu u ulici Kurta Šorka.

Pritvor je zatražen i zbog straha od bjekstva, jer ima dokumente Republike Hrvatske.

I dok se utvrđuje tačan motiv ubistva nesrećne žene, čije je tijelo danima bilo u stanu, policijski službenici, ali i tužioci kažu da ovakav zločin ne pamte. Policajci koji su došli na mjesto ubistva ostali su šokirani prizorom koji su zatekli.

Osumnjičeni Goran Ravlić tokom ispitavanja u Tužilaštvu nije se branio ćutanjem i sve vrijeme je plakao. On je u iskazu tvrdio da nije ubio suprugu i da ju je volio.

No, materijalni dokazi tvrde drugačije. Međutim, pošto je Ravlić težak duševni bolesnik, a što je juče tvrdio i njegov advokat, naravno da tužioci nisu uzeli njegov iskaz “zdravo za gotovo”.Zanimljivo je to što Tužilaštvo ima dokaze da je ubica supruge prije nekoliko godina bio suđen u Hrvatskoj, zbog čega je ležao na psihijatrijskoj ustanovi u Zagrebu.

(Srpskainfo)

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button