Hronika

Pao sa tomosa i poginuo, maloljetna osoba na UKC RS

– Prijedorskoj policiji je juče oko 18.40 prijavljeno da se na putu u mjestu Gaćani kod Prijedora dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je slijetanjem sa tomosa poginulo jedno lice.

Iz PU Prijedor su saopštili da je uviđajem na licu mjesta utvrđeno da je u nezgodi učestvovao M.Š. iz Prijedora upravljajući mopedom tomos koji je prilikom slijetanja sa kolovoza smrtno stradao.

“Teške tjelesne povrede zadobilo je maloljetno lice koje se prevozilo na mopedu i koje je zbog težine povreda prevezeno na Univerzitetsko klinički centar Republike Srpske u Banjaluci”, naveli su iz policije.

Apelovali su na sve vozače da poštuju saobraćajna pravila i propise, prilagode brzinu uslovima i stanju na kolovozu i da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola ili drugih psihoaktivnih supstanci.

“Poseban apel upućujemo vozačima motocikala, lakih motocikla i mopeda da prilikom učestvovanja u saobraćaju koriste zaštitnu opremu i da posebnu pažnju posvete bezbjednosti lica koja se prevoze na ovoj kategoriji vozila”, dodali su iz Policijske uprave Prijedor.

(Nezavisne) 

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button