Politika

Petrović: SDS neće nestati, jer je volja naroda jača

– Srpska demokratska stranka je jedina državotvorna stranka.

Ovo je na fejsbuk portalu objavio gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović.

Za njega je Srpska demorakstska stranka volja naroda.

“Pod zastavom Srpske demokratske stranke je voljom naroda rođena naša majčica Republika Srpska”, naveo je on i dodao:

– Dok je SDS voljom naroda stvarao ovu zemlju, SNSD protivno volji naroda je ovu zemlju zadužio i prezadužio, uveo u dužničko ropstvo i doveo do finansijskog kolapsa! I ne samo to, već osramotio nas, otjerao ljude, zatvorio gradove i sela, plasirao glupost i primitivizam!

Volja naroda pobijediće i voljom naroda oslobodićemo Srpsku od crvene tiranije, pljačkaša, mafijaških kartela, bluda i primitivizma!”

On kaže da je “jasno kao dan ko je sada čiji i koga stranci vole, poslije svih uvreda izrečenih ka Americi, Dodik je i dalje tu, opstaje godinama i njegov SNSD uprkos često izrečenoj ratno-huščakoj retorici nije dobio sankcije i neće ih dobiti nikada”.

“Dodik je kralj farse, hiljadu puta ispričanoj priči o otcjepljenju, izglasavanju Izbornog zakona u tri izjutra kao jeftinoj predstavi za malobrojni lakovjerni narod, priči o stranim plaćenicima i sebi kao velikom nacionalisti čiji je vrhunac patriotizma urlikanje pod šatorima i visoko podignuta tri prsta! Jeftina predstava, ali sa skupim glumcima, glumcima koji su dobrano naplatili od naroda igranje tragikomedije na zemlji natopljenoj krvlju”, naveo je gradonačelnik Bijeljine.

Naglašava da je Srpska demokratska stranka u svojoj istoriji imala mnogo teže trenutke od ovog trenutno, neće nas SNSD i sankcije nikada pokolebati, jer je volja naroda najjača!

“Neka bude volja naroda, živjela Srpska demokratska stranka, živjela Republika Srpska, živio narod”, napisao je Petrović, reagujući na odluku CIK-a BiH da zabrani SDS-u da izađe na lokalne izbore, jer im je ugašen bankovni račun zbog toga što se već 20-ak godina nalaze na američkoj listi.

(BN) Foto: Ilustracija

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button