Politika
Aktuelno

Radojičićev “treći put” uz amin Milorada Dodika

Kao što se moglo naslutiti nakon najave njegovog političkog reaktiviranja, danas je postalo potpuno jasno. Jedina uloga izlaska na izbore Igora Radojičića sa svojom listom (a najvjerovatnije i sa kandidatima za gradonačelnike i načelnike) je ista ona kakvu je imao Nenad Nešić 2022. godine, a to je da apsolutno zamuti vodu i na taj način obezbijedi režimu preživljavanje u mnogim lokalnim sredinama.

Posebno bode oči činjenica da lista izlazi na izbore u svim gradovima Krajine (Banja Luka – Gradiška – Prijedor) izuzev Laktaša. U ova tri grada vodiće se žestoke bitke između režima i opozicije, a Igor je tu da priča laži o “trećem putu” a da nakon izbora pravi vlast sa svojim dojučerašnjim partijskim kolegama. U Laktašima se nije smio prijaviti, a mogao je vrlo lako. To ga je i otkrilo.

Kolaju razne priče čim ga je Milorad Dodik uslovio da igra datu mu ulogu. Kao što su se sve priče o Nešiću pokazale tačnima, tako će i istina o Igoru uskoro biti svima poznata. Nije ovo pokret “Svojim putem” nego pokret “Putem kojim Dodik naredi da ideš Igore”.

Pijemont tim

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button