Politika

Šokantno: Borenović potvrdio da je lično uništio posljednji jači odbor PDP-a

Branislav Borenović je odavno pogubio sve konce iz ruku partije na čijem čelu se formalno nalazi.
Nakon raspuštanja OO PDP Novi Grad stranku je napustio i jedan od potpredsjednika stranke Milko Grmuša poznat po svom čvrstom opozicionom stavu i sukobu sa politikom simbioze koju vodi odlazeći gradonačelnik Draško Stanivuković.

Umjesto da obilazi teren i sređuje stvari u stranci Borenović iz Italije (gdje je trenutno na odmoru) vodi svojevrsni Fejzbuk rat sa bivšim stranačkim kolegama.
Neoprezan, kakav je inače, Borenović je u “Fejzbuk ratu” sa Aleksandrom Jankovićem iz Novog Grada javno rekao činjenicu koju i vrapci na grani znaju, a to je da odbor PDP-a u Banjaluci nije najjači, nego da je to bio odbor u Novom Gradu.

Za razliku od banjalučkog odbora PDP-a koji opstaje parama koje Stanivuković i njegovi saradnici izvlače iz budžeta grada i time kupuju podršku građana, odbor PDP-a u Novom Gradu bio je jak odbor baziran na čvrstim opozicionim principima i ugledu koji nije stican na bazi novca.

Ipak, PDP-u u Banjaluci neće pomoći ni Borenović kao nosilac liste, ali će dobro doći da čovjeku sa žestokom krizom srednjih godina pokaže da njegov rejting u gradu teži nuli.
Neće mu pomoći ni silni novci koje je dobio od odlazećeg gradonačelnika za podršku njegovoj kandidaturi jer je Borenović poznat kao čovjek koji ne ulaže u politiku nego od nje samo uzima.

U svojoj objavi vezanoj za raspad stranke kojem je on lično kumovao i doveo stranku u to stanje, Borenović je potražio druge krivce, između ostalih i portale koji ukazuju na njegovu servilnost i poniznost prema Stanivukoviću. Tipično za Borenovića, uvijek su drugi krivi, a on žrtva. I tako 25 godina u ulozi navodne žrtve na dobro plaćenim pozicijama. Ako je i od Borenovića da misli da javnost nije shvatila šta je po srijedi, previše je.

Koliko je Borenović iznerviran zbog toga što je napokon raskrinkan u javnosti pokazuje činjenica da mu je preostalo da vodi fejsbuk rasprave.

Pijemont tim

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button