HronikaSvijet
Aktuelno

(VIDEO) Ubio majku, baku i djeda: Mladić porijeklom sa Balkana SJEKIROM ISKASAPIO PORODICU

Jezivo ubistvo dogodilo se u Njemačkoj u ponedjeljak gdje je pobijena tročlana porodica u mjestu Tirpersdorfu gdje je Benjamin H. (28) sjekirom je izmasakrirao majku Gretu H. (59) baku Eriku (84) i djeda Egona H. (85).

Ubica je inače poreklom iz bivše SFRJ odakle je njegov otac, koji ne živi odavno sa njima.

Fizioterapeutkinja Greta trebala je za nekoliko dana da proslavi svoj 60-ti rođendan. Mladić se sam prijavio policiji poslije zločina i plakao kad je telefonom javio da je pobio porodicu. Kada je policija stigla u kući je zatekla stravičan prizor i tri tijela.

Osumnjičeni Benjamin odmah je uhapšen bez pružanja otpora.

Prema informacijama BILD, sjekira kojom je počinjeno ubistva pronađena u kući. Mladića osumnjičenog za zločin mještani opisuju kao usamljenika koji je živio povučeno i imao malo kontakta sa komšijama. Prošle su godine od njegovog posljednjeg posta na društvenim mrežama.

Prema informacijama BILD, Benjamin je diplomirani fizioterapeut. Jedno vrijeme je radio u struci pre prekvalifikacije za vodoinstalatera. Njegov otac je sa područja bivše Jugoslavije, ali godinama nije viđen u gradu.

– Bio je tu samo kratko, radio kao prevodilac za čeličane iz inostranstva – rekao je komšija.

Majka se uvijek bojala da će joj bivši muž odvesti sina sa sobom. Vjerovatno ga je zato štitila od svega. Sa sinom nije bila ni na seoskim ni na klupskim zabavama. Komšije sumnjaju da je motiv zločina to što ga je skrhala situacija u kući.

Šta je bio tačno motiv da zbriše svoju porodicu utvrdiće istraga, piše Blic.

(Srpskainfo)

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button