Politika

(VIDEO)(FOTO) Delegacija NF u Bratuncu položila cvijeće i vijenac za stradale srpske žrtve u Podrinju “Svirepa ubistva počinjena na kućnim pragovima na najveće pravoslavne praznike poraz su svake ljudskosti”

Delegacija Narodnog fronta u Bratuncu je položila cvijeće i vijenac za postradale srpske žrtve u srednjem Podrinju i Birču, njih 3.267 mučki ubijenih.

Ova svirepa ubistva počinjena na kućnim pragovima na najveće pravoslavne praznike poraz su svake ljudskosti, duhovnosti i poraz onih koji su zločine počinili, jer je pravda Božja iznad i biće teža od svake ovozemaljske kazne, kazala je predsjednica Narodnog fronta, Jelena Trivić.

Član predsjedništva Narodnog fronta Srđan Rankić ističe da su i nevine žrtve u srednjem Podrinju i Birču ugrađene u temelje Republike Srpske i njima smo dužni da je svakog dana slavimo i jačamo.

FOTO: NF
FOTO: NF

– Ono što se ovdje desilo zavjet je nama da čuvamo otadžbinu, ljubimo svaku njenu stopu, kao garant opstanka našeg naroda na ovim prostorima i da se više nikada nikome ne ponovi stradanje kakvo je doživio naš narod u ovom kraju! – zaključio je Rankić.

(Srpskainfo)

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button