PolitikaBanja Luka

(VIDEO)(FOTO)Ivan Begić ucjenjivač!

Ivan Begić, samozvani novinar, najpoznatiji javnosti po snimku koji je, prema riječima ljudi bliskih njemu, sam pustio u javnost i dobro ga naplatio. Ne ulazeći u njegovo seksualno opredjeljenje, treba istaći da je to čovjek bez imalo časti i morala. Ko god ga malo bolje poznaje, opisuje ga sa jednom rječju: ucjenjivač.

A najviše ucjenjuje onog kojeg najviše voli. Valjda po principu one stare – ko se tuče, taj se voli. Doduše, kod njega je to shvaćeno bukvalno, pa osim što ucjenjuje svog Draška, on se s vremena na vrijeme i potuče s njim. Nekad lete šake, a nekad i telefoni i laptopi. Šta je u tom momentu najbliže.

Naime, otkad su se upoznali, Draško i Ivan grade simbiozni odnos. Po definiciji, simbioza je međusobno dejstvo dve različite vrste organizama koje žive u bliskoj zajednici dug vremenski period uspostavljena zbog koristi barem jednog od njih. Simbioza između njih dvojice se ispoljava na sljedeći način:

Ivan radi, Draško plaća. Ivan snima, Draško plaća. Ivan objavljuje, Draško plaća. Ivan laže, Draško plaća. Ivan ucjenjuje Draška raznim snimcima i slikama, Draško plaća. Da nema Draška, Ivan ne bi znao da živi.

Kada Draško malo zaboravi na njega, onda Ivan počne da objavljuje na svojim portalima slike i snimke u kojima pomalo predstavlja Draška na negativan način. Kao onomad u zagrljaju Mazalice, dok se Draško još predstavljao kao opozicija.

Takve objave su znak Drašku da je vrijeme za apanažu. Draško nekad plaća iz svog džepa, a nekad iz Gradske kase. Nekad preko računa Vodovoda, nekad preko civilne zaštite i vatrogasaca. Kako god, najbitnije je samo da Ivan bude miran i da može neometano da bljuje vatru na sve Draškove političke neistomišljenike.

Što je bolji odnos između njih dvojice, to su i laži na Ivanovim portalima veće i njegova opsjednutost političkim rivalima biva ogromna. Čim odnos malo zahladi, mogu se očekivati snimci i slike koje ne idu u prilog Drašku, pa čak i lajk da će glasati za Davora Dragičevića, a ne za Draška.

Naravno, nakon plaćanja, ti snimci, lajkovi i ostalo nestaju sa portala.

Ivan ne predstavlja problem za one koje napada, jer njegovi napadi su kao ujed komarca, ali predstavlja veliki teret za Draška, jer Ivanov zagrljaj za Draška predstavlja politički zagrljaj anakonde.

Pijemont tim

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button