Politika

(VIDEO)Grmuša otkrio izvor korupcije u Banjaluci!

Potpredsjednik PDP-a, Milko Grmuša gostovao je u emisiji Potez na televiziji K3 i tom prilikom dotakao se izvora korupcije u Banjaluci i “Afere 122”.

Naime, PDP na svom zvaničnom sajtu ima dokument koji sadrži 150 afera vlasti.”Afera 122” odnosi se na urbanistički plan, tj. nepostojanje istog.

U nastavku vam prenosimo dio iz njihovog dokumenta o “Aferi 122”:

“AFERA „122“

„Urbanistički plan Banjaluke“

Zbog nepostojanja urbanističkog plana grada već punih deset godina, Banjaluka je u izgradnji stambenih i poslovnih zgrada oštećena za nekoliko desetina miliona maraka! Svaka treća zgrada napravljena u posljednjih desetak godina dio je uhodanog sistema koji je kroz razne regulacione planove oštetio banjalučki budžet za ogroman iznos!” – piše u dokumentu na zvaničnom sajtu PDP-a.

Vlast u Banjaluci se promijenila, ali urbanističkog plana još uvijek nema, regulacioni planovi se mijenjaju kako kome zatreba i zgrade samo niču. Već je uveliko poznato da Stanivuković, zajedno sa svojim saradnicima, građevinskoj mafiji dopušta da rade šta hoće i da grade gdje hoće. Upravo iz tog razloga Stanivuković čitav svoj mandat odbija da donese urbanistički plan iako je to bilo obećanje građanima Banjaluke. I tako se “Afera 122” nastavlja samo sada sa Stanivukovićem u glavnoj ulozi.

Grmuša je u emisiji takođe rekao da kada to spomene pred partijskim organima on ispadne “zao” i kako “on želi loše svojoj partiji”. Pogledajte video pa se sami uvjerite.

Pijemont tim

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button