Politika
Aktuelno

Vukanović: Nova kapitulacija izdajnika i poniženje institucija


Nebojša Vukanović na svom blogu oglasio se povodom povlačenja sa dnevnog reda zakon o Registru i javnosti rada nevladinih organizacija. U nastavku teksta prenosimo izjavu sa njegovog bloga:

“Narodna skupština i Vlada Republike Srpske ponovo su doživjele i pretrpile veliko poniženje od strane Uzurpatora i njegovog režima. Bez ikakvog obrazloženja i pokagađa računa narodu ponovo su podvili rep i ustuknuli pred svojim mentorima sa zapada povlačeći u zadnji čas sa Dnevnog reda poslednje Redovne sjednice Narodne skupštine Republike Srpske Prijedlog zakona o posebnom Registru i javnosti rada nevladinih organizacija, koji je izazvao puno reakcija u javnosti.

Izgovor da se sporni Zakon povlači zbog „evropskih integracija“, a prije nekoliko dana su davali drugačije izjave, predstavlja dodatnu uvredu sa sve, pokazuje svu neozbiljnost i neodgovornost šarlatana, koji se poigravaju i gaze Republiku Srpsku i njene zarobljene institucije koje vape za slobodom.

U više navrata sam upozoravao režim da je ovakav prijedlog neustavnog Zakona o stranim agentima i špijunima, diskriminatoran i opasan, da je cilj da se uguši svaka javna kritika i sloboda govora, da je licemjerno da režim uzima novac od USAID-a i stranih donatora a istovremeno NVO organizacije koje dobiju minimalne donacije se proglašavaju špijunima i stranim agentima.

Ponovo se pokazalo ko su prave poslušne marionete i sluge zapada a pitanje je do kada će narod nijemo posmatrati i gledati ponižavanje i urušavanje institucija. Detaljniji osvrt u video prilogu…” – napisao je Nebojša Vukanović na svom blogu.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button