Politika
Aktuelno

ZLOUPOTREBA JAVNIH RESURSA OD STRANE STANIVUKOVIĆA

U kolikoj panici i strahu od gubitka mandata gradonačelnika je Draško Stanivuković, pokazuju primjeri brutalne zloupotrebe javnih gradskih resursa u svrhu lične promocije.

Naime, na penzionerskim karticama za besplatan prevoz, koji je obezbijeđen novcem svih građana Banja Luke koji su kroz takse, poreze i druge dadžbine napunili gradsku kasu, stoji ime gradonačelnika.

Slično je i sa vaučerima pomoći za matursko veče.

Na identičan način, ali još brutalnije jer se radi o priključcima za vodu koje postavlja gradsko preduzeće Vodovod, Draško Stanivuković stavlja svoje ime.

Ovakvu zloupotrebu javnih resursa vidjeli smo samo od Milorada Dodika, koji pred svake izbore isplati 100 KM penzionerima i ubijedi jedan dio njih da im on to lično daje, a ne svi građani koji pune javne budžete. Doduše, kod Milorada Dodika nismo vidjeli da na čeku od penzije piše Milorad Dodik.

Dodatno, da bi podcrtao ljudima kako im je on nešto obezbijedio, Stanivuković je širom grada razapeo i to na mjesta na kojima to nije dozvoljeno, velike natpise o svom “dobročinstvu”.

Pitamo se šta rade nadležni organi i zašto ovo ne uklanjaju kada znaju da ovo nije dozvoljeno.

Draško Stanivuković ne vodi nikakvu brigu o najstarijoj populaciji nego ih pokušava kupiti našim novcem, za još jedan mandat. Isto kao što pokušava kupiti glas onih koji će ove godine prvi put izaći na izbore, naših maturanata.

Vjerujemo da je građanima Banjaluke preko glave zloupotrebe od strane beskrupuloznih političara, pogotovo što su Stanivukovića birali ljudi koji su htjeli promjene, a ne isto ono što radi SNSD i Dodik.

Pijemont tim

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button