Politika

(FOTO)KAKO JE BOJAN KRESOJEVIĆ OD PERSPEKTIVNOG STUDENTA DOŠAO DO GRADSKE SJECIKESE

Primijetili smo užurbanu aktivnost Bojana Kresojevića, gradskog menadžera i jednog od Stanivukovićevih poslušnika u cilju navodnog demantovanja stavova Jelene Trivić.

Kao ozbiljna kuća koja se bavi samo provjerenim informacijama, podsjetićemo ljude ko je Bojan Kresojević.

Prvo, dok se vodila velika bitka za Banjaluku 2020. godine, u kojoj su nesumnjiv i nemjerljiv doprinos dali i Nebojša Vukanović i Jelena Trivić i SDS sa podrškom Stanivukoviću, Bojan Kresojević se bavio unosnim biznisima sa ljudima iz vrha režima.

Naime, Bojan Kresojević je u tom periodu bio uključen u projekat Keno TV ili da pojasnimo, priređivanje igara na sreću. Tačnije, Kresojević je bio zamjenik direktora firme Keno TV preko koje je firma Keno d.o.o organizovala igre na sreću!

Kao dokaz Kresojevićevog učešća u projektu Keno TV i Keno d.o.o koji su se bavili priređivanjem igara na sreću, objavljujemo krivičnu prijavu koju je protiv njih podnio Kosta Čivčić, koji je dobio 30.000 u igrama na sreću koje mu nisu htjeli isplatiti.

Projekat Keno TV nije bio moguć bez saradnje sa Lutrijom Srpske, a čiji višedecenijski suštinski vlasnik je Mile Radišić, kum Milorada Dodika. Uz Radišića, u projektu Keno TV je učestvovao i Jelenko Lolić, blizak poslovni partner Dragana Stanivukovića, oca Draška Stanivukovića.

Uz Kresojevića koji se bavio priređivanjem igara na sreću zajedno sa pojedincima iz vrha režima, takođe Adriana Basara, sada bliska Stanivukovićeva saradnica je bila direktorica Asocijacije legalnih priređivača igara na sreću (ALPIS), a sada je u kabinetu Stanivukovića glavni portparol Gradske uprave.

Stanivuković se navodno bori protiv kockarnica i kladionica a u kabinetu mu sjede ljudi koji su se direktno bavili ovim biznisom. Kakvo licemjerje.

Da se vratimo na Kresojevića?! Od studenta generacije, spao je da bude potrčko propalom studentu Stanivukoviću. Razlog je isti kao kod Drine-trećine, iako se Trećina i Kresojević ne podnose, zajedničko im je jedno – dobro se ugrađuju u gradske poslove. Za vrlo kratko vrijeme su se prilično obogatili. Kresojević ruku na srce manje od Drinića, pa je do kraja Stanivukovićevog mandata odlučio da doda gas.

Samo naprijed Kresojeviću! Možda i tebe Stanivuković povede na neku od žurki i svojih bahanalija. Doduše, na onima na kojima si bio nisi se proslavio. Nećemo otkrivati detalje jer držimo nivo pristojnosti i bavimo se samo vašim nečasnim radnjama u kojima lažete, trujete i otimate od građana Banjaluke, ne i vašim privatnim životima.

Pijemont tim

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button