Politika
Aktuelno

KAKO JE NEBOJŠA DRINIĆ, DESNA RUKA STANIVUKOVIĆA, DOBIO NADIMAK DRINA-TREĆINA            

Nije mnogo vode Vrbasom proteklo nakon preuzimanja mandata Draška Stanivukovića, a ispostavilo se da su i on i saradnici kojima se okružio najgora verzija SNSD-a i mračnog doba kada su oni harali Banjom Lukom. Zvuči gotovo nevjerovatno, ali dovoljno je pitati bilo kojeg poznavaoca gradskih prilika i poslova u gradu i reći će vam mnogo toga o prljavim poslovima Drine-Trećine. Kažu da nema ni skrupula ni obzira u „igranju reketom“. Otuda nadimak trećina.

Momak koji je karijeru započeo sa Draškom Stanivukovićem, ali uvijek bio negdje u sjeni, postaje glavni igrač u gradskim poslovima, mutnim dogovorima sa još mutnijim gradskim investitorima. Priča se da ga je jedan od njih snimio prilikom iznuđivanja novca, da policija ima taj snimak, ali da Milorad Dodik lično spriječava da se ovo ne otkrije jer bi to poljuljalo njegovog kandidata Draška Stanivukovića, s obzirom na to da mu je Drinić najbliži saradnik.

“Kad smo se borili za narod”

Nebojšu Drinića često možete vidjeti kao velikog humanitarca, ali treba da znate da to radi otetim parama, što od naroda što od reketa, a to od reketa investitori u krajnjoj fazi prevale na narod u vidu skupljih cijena, tako da slobodno možemo reći da Drinić drugim ljudima pomaže sa parama otetih od svih građana. Zvuči poznato?! Koliko god učestvovao u akcijama pomoći ugroženima, zapitajte se otkud nekom ko ima tek tri godine staža stanovi, skupocjeni satovi, skupocjeni automobili, itd. Prosječna porodica za prosječan stan otplaćuje kredit minimalno 15 godina, dok je Drinić sebi lagodan život obezbijedio “u cugu”.

“Danas kad otimam sebi”

Svojevremeno je Milorad Dodik držao primat najvećeg političkog licemjera, otimajući od naroda a onda predstavljajući se kao dobrotvor kada treba podržati neku akciju kako bi ispao human i dobrodušan.  Danas tu ulogu u Banjoj Luci bez imalo zadrške igra Drina-Trećina.
Uz zloupotrebu ugroženih ljudi, često posjećuje manastire i crkve, što je za pohvalu, ali nam više liči kao iskup grijehova, nego kao tradicionalni odlazak iz suštinske potrebe za molitvom.

Generalno, toliko su političari okupirali crkvena dvorišta u nadi da se narodu prikažu kao smjerni i dobrodušni, da to  normalnom svijetu koji u crkvu dolazi čiste duše i bez zadnjih namjera, postaje licemjerno. Korumpirani političari štete samoj crkvi odbijajući vjerujući narod, a političari poput Drinića, Stanivukovića i Dodika treba da prestanu da našim novcem glume dobrotvore jer vjerujući narod vrlo dobro zna šta znači izreka „da ne zna levica tvoja, šta radi desnica tvoja“.  

Pijemont tim

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button