DruštvoPolitika

STANIVUKOVIĆEVI BOTOVI PROTIV RODITELJA DJECE U PRIVATNIM VRTIĆIMA, A UMJESTO VRTIĆA GRADI NEBODERE

Za sutra u 8.30 časova na platou između Gradske uprave i Hrama Hrista Spasitelja zakazan je protest roditelja čija djeca idu u privatne vrtiće.

Zahtjev sa kojim roditelji izlaze na protest su i više nego opravdani, izjednačavanje subvencija za boravak djece u privatnim i javnim vrtićima. Subvencije za djecu u javnim vrtićima kao i isplata zaostalih iznose 337 KM, dok su subvencije za djecu u privatnim vrtićima samo 60 KM.

Jedno od predizbornih obećanja Draška Stanivukovića 2020. godine bilo je izgradnja nekoliko vrtića, a sve uz obećanje da neće biti djece na listi čekanja za javne vrtiće. Međutim, nije izgradio nijedan vrtić, samo je završio poslove koje je započela bivša administracija, a on se po običaju okitio tuđim perjem.

Jedino što dobro radi je pogodovanje tajkunima. Čak i tamo gdje su u regulacionim planovima ucrtani vrtići, on ih briše i daje tajkunima da grade nebodere od 10 spratova.

Kako bi osujetili najavljeni protest infiltrirani Draškovi botovi počeli su da pišu komentare. Nakon odgovora jedina misao im je bila “bolje da nismo ni pisali”. Roditelji koji se iskreno bore za svoju djecu i pravedniji grad brzo su svojim odgovorima eliminisali uticaj botova, pa su ovi brže-bolje obrisali komentare.

Objavljujemo prepisku uz zaštitu identiteta učesnika u raspravi. Sakrićemo i identitet botova, mada nisu to zaslužili, ali mi smo drugačiji od njih.


Kad vidimo kako su složno i argumentovano roditelji odgovorili botovima znamo da za ovaj grad ima nade jer u njemu žive samosvjesni pojedinci koji se udružuju za opšti interes.

Uredništvo portala Pijemont u potpunosti podržava vaš protest i vaše zahtjeve.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button