Banja LukaDruštvo

TUČA U BANJALUČKOM KAFIĆU!

Banjalučani N.I. i M.D. uhapšeni su zbog sumnje da su zajedno sa četiri maloljetnika učestvovali u tuči koja se juče odigrala jednom ugostiteljskom objektu u Banjaluci.

Kako su rekli iz policije, nadležnoj policijskoj stanici je juče oko 12.10 prijavljeno da je u bašti ugostiteljskog objekta u Banjaluci narušen javni red i mir tučom više osoba. Policijski službenici su izašli na lice mjesta i preduzimanjem mjera i radnji utvrdili da je u tuči učestvovalo šest osoba. Od toga, dvije su punoljetne, dok su četiri osobe maloljetne.

 Četiri osobe su zadobile povrede i ljekarska pomoć im je ukazana na UKC Republike Srpske – navodi se u saopštenju policije.

Na licu mjesta obavljen je uviđaj, kojom prilikom su izuzeti predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa krivičnom djelom nasilničko ponašanje.

Sve mjere i radnje prema maloljetnicima preduzimaju se u skladu sa zakonom o zaštiti i postupanju sa djecom i maloljetnicima u krivičnom postupku.

Banjalučka policija pod nadzorom dežurnog tužioca i tužioca za maloljetnike Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, preduzima sve mjere i radnje na dokumentovanju krivičnog djela nasilničko ponašanje, a o svemu navedenom je obaviješten i Centar za socijalni rad Banjaluka.

(Srpskainfo)

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button