Banja LukaDruštvo
Aktuelno

(FOTO) Krater u Novoj Varoši prerastao u CRNU RUPU!

Pored nepokošenih zelenih površina, otpada koji se širi Banjalukom, lošeg kanalizacionog sistema čiju nefunkcionalnost smo imali priliku da vidimo prije nekoliko dana, Banjaluku krase i rupe koje ne samo da ometaju normalno funkcionisanje saobraćaja, nego mogu biti i veoma opasne po sve učesnike u saobraćaju.

Prije nekoliko dana dotakli smo se Banjalučkog naselja Nova Varoš i njenih kratera kojih je iz dana u dan sve više na skoro svim putevima u gradu. Međutim, jedan od tih kratera prerastao je u crnu rupu.

Nemarnost aktuelne Gradske vlasti prelazi sve granice. Ovakve rupe, kojih je u gradu mnogo, mogu nanijeti ozbiljnu štetu vozilima pogotovo jer nisu adekvatno obilježene. Mada po načinu na koji je ova rupa obilježena možemo zakljužiti da nadležne institucije nisu ni izašle na teren da makar pogledaju a kamoli da zapravo riješe problem.

Koliko ljudi treba da ostane bez točkova na svojim automobilima da bi Stanivuković primijetio stvarne probleme u gradu i prestao da hoda okolo sa kamermanima i fotografima i zapravo počeo da radi ono za šta je izabran. Problemi u Banjaluci se iz dana u dan samo gomilaju, možda čak i brže od nebodera koji Stanivukoviću toliko znače da je spreman da žrtvuje i vrtiće i parkove zarad njih.

(Pijemont tim)

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button