PolitikaBanja Luka

(FOTO) NAROD SE “TEŠKOM ARTILJERIJOM” OBRUŠIO NA LISTU PDP-A

PDP nedavno je objavio odborničku listu za lokalne izbore u Banjaluci. Na prvih 10 pozicija nalaze sve sami funkcioneri, poslanici, direktori javnih preduzeća, koje smo mi već analizirali u jednom od prošlih tekstova(pročitajte ovdje). Sve su to ljudi koji idu na listu kako bi po ko zna koji put obmanuli narod i odrekli se svojih mandata čim ih dobiju, a sudeći po komentarima nezadovoljnih građana, mogu biti srećni ukoliko osvoje dva mandata.

Svima je već uveliko jasno da se PDP raspada i da nemaju nikakve šanse na predstojećim izborima. Njihova lista za lokalne izbore u Banjaluci samo je pokazatelj koliko su se prepali i koliko su svjesni da je poraz neizbježan, te su na listu stavili ljude koji su spremni da ucjenama pokušaju doći do što većeg broja glasova. Međutim, građani Banjaluke su to primijetili, te su se potaknuti nezadovoljstvom i bijesom obrušili na PDP u komentarima na portalu Srpskainfo.

“Pola ih vec u narodnoj skupštini sta sad hoće”

“Sve moj do mojega! Milada, od Stranke za BiH do PDP, inače Draletova velika frendica! Definitivno, nema se za koga glasati!”

“Milada, žena koja se zalagala za ukidanje R.S. I ona da vodi nasu Banjaluku. Pisate se po nama borcima”

“Ako su ovi na to spali da Borenović bude nosilac liste, nema dalje! Smijurija teška…”

“Bogami ovoliki broj lopina ni SNSD nije mogao naći za listu”

Ovo su samo neki od mnogobrojnih komentara koji su upućeni PDP-u. Ono što je zanimljivo je činjenica da od 42 komentara ispod teksta o listi PDP-a 41 je negativan, a i jedan jedini pozitivni komentar ima mnogo negativnih reakcija i nijednu pozitivnu.

Nečuveno je šta je Borenović napravio od jedne opozicione partije. Pretvorio se u Draškovog slugu a samim tim je partiju pretvorio u Draškovu igračku preko koje izbacuje svoju frustraciju i hirove. Lista PDP-a je sačinjena od mutnih tipova poput Drine-trećine koji jedino žele da sačuvaju svoj džep i silne stanove i firme koje su otvorili i kupili na račun građana Banjaluke.

Pijemont tim

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button