Banja LukaPolitika

(FOTO)(VIDEO)Pokret Banjaluka zove pružio podršku Jeleni Trivić


Pored Gradskog odbora SDS Banjaluka, Jelena Trivić, kandidat Narodnog fronta za gradonačelnika Banjaluke dobila je i od pokreta “Banjaluka zove”.

Na današnjoj pres konferenciji koja je sazvana povodom razgovora o budućoj saradnji između Narodnog fronta i Narodnog pokreta Banjaluka zove, te podrške Narodnog pokreta Banjaluka zove kandidatu za gradonačelnika, Jeleni Trivić, obratili su se aktuelni odbornik u Skupštini grada i predsjednik pokreta Banjaluka zove, Saša Lazić Medo i Jelena Trivić, predsjednica Narodnog fronta.

– Saradnja između Narodnog pokreta Banja Luka zove i Narodnog fronta zasnovana je na istim političkim principima. Naša saradnja traje od nastanka Narodnog fronta i funkcionišemo zajedno u okviru Kluba odbornika Narodni front – Banja Luka zove. U skladu sa tim, podrška pokreta Banjaluka zove gradonačelničkoj kandidaturi Jelene Trivić je sasvim logična i prirodna – izjavio je Saša Lazić Medo.

Foto: Miloš Dragičević/SrpskaCafe

Jelena Trivić je iskazala svoju zahvalnost Saši Laziću i cijelom Pokretu Banjaluka zove na podršci.

– Okupljajući i sabirajući podršku opozicionih stranaka, prije nekoliko dana SDS, sada Banjaluka zove, postaje kristalno jasno ko je opozicioni kandidat u Banjaluci. Čvrsto vjerujem da ću dobiti podršku Vukanove liste za pravdu i red, u toku su pregovori sa njegovim ljudima ovdje u Banjaluci – rekla je Jelena Trivić.

Naglasila je da je sada više nego ikad jasno da režim ide sa dva kandidata u izbore, Šobotom i Stanivukovićem, ali da se uveliko špekuliše da će Stanivuković na početku kampanje povući kandidaturu po nalogu Milorada Dodika, koji ga drži u šaci.

– Stanivuković je treći po rejtingu, Šobot drugi, a ja prva. Praktično je sada Stanivuković rezervni kandidat režimu, a ne Šobot, iako bih lično voljela da do izbora obojica budu u igri jer tako cijepaju isti bazen glasova što je za opozicionog kandidata korisno, a to pokazuju i naše ankete – naglasila je Trivićeva.

Foto: Miloš Dragičević/SrpskaCafe

Trivićeva je istakla da je zabavljaju lažna istraživanja koja pišu Draško Stanivuković i njegovi tajkuni, jer Stanivuković vrlo dobro zna da je pao na treće mjesto.

– U oktobru počinjem obračun sa tajkunima koji misle da je Banjaluka njihova prćija i da zarad ekstra-profita mogu da uništavaju Banjaluku bjesomučnom betonizacijom – zaključila je Trivićeva. 

(Srpskacafe)

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button