Politika
Aktuelno

Kako je Draško postao bliži Dodiku od Gradskog odbora SNSD-a?!

Danas je u Banjoj Luci obilježen Dan pobjede nad fašizmom i nacizmom u Drugom svjetskom ratu. Na čelu kolone Besmrtnog puka Republike Srpske zajedno sa Miloradom Dodikom bio je i Draško Stanivuković, gradonačelnik Banja Luke.

S druge strane, visoki funkcioneri SNSD-a iz Banja Luke, Srđan Amidžić koji je i generalni sekretar SNSD i ministar u Savjetu ministara i Vlado Đajić, direktor UKC i narodni poslanik nisu bili u koloni sa Dodikom.

U tom na prvi pogled ne bi bilo ništa čudno, te možda niko i ne bi primijetio odsustvo Đajića i Amidžića u koloni Besmrtnog puka, da oni zajedno sa Ljubom Ninkovićem nisu objavili sliku sa obilježavanja i to potpuno odvojenu od Dodika i marša Besmrtnog puka.

Očigledan raskol u SNSD po pitanju Stanivukovića se nastavlja. Dok Dodiku ni najmanje ne smeta prisustvo Stanivukovića u koloni Besmrtnog puka, a što će Stanivuković pravdati obavezom zbog funkcije koju obavlja, ostaje otvoreno pitanje da li su Đajić, Ninković i Amidžić odbili da marširaju zajedno sa Stanivukovićem ili im Dodik nije dozvolio da budu u prvom redu.

U svakom slučaju, naša konstatacija da je Draško kandidat kojeg snažno gura Dodik, a Šobot kandidat kojeg je isturio Đajić, svakim danom postaje sve vidljivija.

Pijemont tim

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button