Hronika

MUP Srpske se EMOTIVNOM PORUKOM oprostio od nastradalog policajca Miodraga Savića

MUP RS oprostio se putem društvenih mreža od policajca Miodraga Savića (27), koji je preksinoć poginuo u saobraćajnoj nesreći u Banjaluci.

Kako su naveli u objavi, Savić je poginuo prilikom izvršavanja poslova i zadataka te da nije stigao da dočeka svoj 27. rođendan.

-Posao policajca nikada nije jednostavan i lak, jer izlazak na bilo koju intervenciju u cilju očuvanja javne bezbjednosti može završiti tragedijom. Nažalost, tako je bilo i juče, kada je prilikom izvršavanja poslova i zadataka u saobraćajnoj nezgodi u Banjaluci smrtno stradao naš policijski službenik Miodrag Savić. Miodrag nije stigao da dočeka svoj 27. rođendan, koji je 29. avgusta – piše u objavi MUP Srpske.

U objavi ističu da je Savić je sa 21 godinu upisao Policijsku akademiju MUP Republike Srpske, nakon čega je u junu 2019. godine počeo da radi kao policajac u Policijskoj stanici Lazarevo.

-Precizan, odgovoran i besprijekoran u izvršavanju povjerenih mu zadataka, bio je do zadnjeg dana. Ponosno je nosio i držao do plave uniforme i u tome mu niko nije mogao naći mane. Živio je punim plućima, u srcu čuvajući ljubav za porodicu, prijatelje i automobile koje je strasno volio – naveli su u emotivnoj poruci.

Kako navode, iza njega ostali su majka Radmila, otac Dragan i sestre, kojima je MUP i ovim putem uputio izraz iskrenog saučešća.

-Od našeg kolege Miodraga oprostićemo se sutra opijelom koje će biti održano u 12,00 časova u crkvi Rođenja Presvete Bogorodice, nakon čega će biti sahranjen na lokalnom groblju u banjalučkom naselju Kuljani. Slava mu! -saopšteno je iz MUP Republike Srpske.

(Srpskainfo)

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button