Politika
Aktuelno

SVE LAŽI IVANA BEGIĆA I DRAŠKA STANIVUKOVIĆA

Vrijeme je da se na adekvatan način raskrinkaju portali pod kontrolom Draška Stanivukovića, a koje vodi i uređuje Ivan Begić.

Radi se o portalima Banjaluka 24, Insajder, Banjaluka lajv i još ponekom, koje je prvi razotkrio Nebojša Vukanović u svom tekstu pod naslovom “Prljave igre „saboraca“ Begića i Stanivukovića u paktu sa Suvarom”, a i kasnije u nizu tekstova, kao na primjer “Bočni udari sa leđa”.

https://nebojsavukanovic.info/prljave-igre-saboraca-begica-i-stanivukovica-u-paktu-sa-suvarom

https://nebojsavukanovic.info/bocni-udari-sa-ledja

Brzom pretragom ovih portala lako je zaključiti da veličaju i promovišu Draška Stanivukovića i njegovog novog političkog oca, Milorada Dodika, a blate i lažu o Ljubiši Petroviću, Nebojši Vukanoviću i Jeleni Trivić.

Cijelu izbornu 2022. godinu Begićevi i Stanivukovićevi portali pisali su laži primarno o Nebojši Vukanoviću i Jeleni Trivić iako je, bar formalno i za javnost, Draško Stanivuković tada bio dio opozicije.

Poznavaocima političkih prilika i tada je bilo jasno da Stanivuković preko Begića udara na iskrene opozicionare. Danas više niko nema sumnju.

Ono što je cilj Pijemont tima jeste da se ova istina čuje i da ne nasjedate na laži dvojca Stanivuković/Begić, koji su pod kontrolom Milorada Dodika.

Pijemont tim

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button