Politika
Aktuelno

(VIDEO) Zanimali ga njegovi planovi: Vukanović pozvan na razgovor u policiju, ovo je razlog

Narodni poslanik i lider liste za “Pravdu i red” Nebojša Vukanović juče je pozvan na informativni razgovor u policiju zbog nevjerovatnog razloga.

 Vukanović je na svom blogu objavio da je policiju zanimala konferecija za novinare koju je lista “Za pravdu i red” najavila za danas u 11.55 časova ispred Skupštine grada Trebinja.

– Danas sam bio na informativnom razgovoru u Policijskoj stanici Trebinje, na poziv inspektora, a povodom konferencije za novinare liste “Za pravdu i red” koja će se održati danas u pet do 12 ispred sjedišta Gradske administracije i Skupštine grada Trebinja. Policiju je interesovalo da li planiramo neko masovnije okupljanje. Odgovorio sam da smo mi legalisti i da bi najavili okupljanje, u skladu sa zakonom – istakao je Vukanović.

On je dodao da će na današnjoj konferenciji za medije, pored predstavnika liste “Za pravdu i red” vjerovatno biti i neki geađani.Povod za konferenciju je, kako kaže Vukanović, “urbicid, ekocid i sječa stogodišnjih stabala u centru grada”.– Povod za konferenciju za novinare je nova sječa stabala i zelenila u malom parku pored Policijske uprave Trebinje, te urbanistički haos koji uništava centar grada. Grad namjerava da isječe drvored i zelenilo pored Trebišnjice kako bi se gradile zgrade tik pored mosta – naveo je Vukanović.

( Srpska info)

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button