Bez kategorije

“AL’ UPAMTI FRAJERU DA TI PARE NE MOGU KUPIT’ RAJU ISKRENU” Crnadak kroz pjesmu “Zabranjenog pušenja” poslao zanimljivu poruku

“Para vrti tamo gdje burgija ne može. Parama možeš kupiti sve. Političare, novine, sudije. Al’ upamti frajeru da ti pare ne mogu kupit’ raju iskrenu”.

Ovo su stihovi pjesme “Dobri jarani” legendarnog “Zabranjenog pušenja”, koje je potpredsjednik PDP Igor Crnadak podijelio na Fejsbuku, sve uz komentar: Baš naporna sedmica.

-Nedjelja je, vrijeme da malo odmorimo od politike, uz muziku. Moja omiljena pjesma sa albuma Pozdrav iz zemlje Safari, grupe Zabranjeno pušenje, iz 1987. godine – dodaje Crnadak.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FCrnadakIgor%2Fposts%2Fpfbid02rDqyTd3ob52CJH8xf2BKtMuGexbwz91uY5GiVwk9NqZ5vmd9rxcWF7Fgd3Q6KxJ4l&show_text=true&width=500

Za razliku od nekog prošlog puta, kada je gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića optužio da ga je “para udarila u glavu” i da PDP približava SNSD i Miloradu Dodiku, Crnadak ovaj put ne spominje nikakvo ime. Ali spominje pare i tešku sedmicu u kojoj je bilo svega – međusobnih optužbi, teških riječi, a potom sjednica Predsjedništva, pa Glavnog odbora…

-Predsjedništvo smatra da bilo kakvo javno komentarisanje unutarstranačkih procesa nanosi štetu partiji i traži da svi funkcioneri PDP poštuju i da se pridržavaju odluka organa partije, te da se uzdrže od izjava, objava te bilo kakvih javnih polemika vezanih za pitanje izbora kandidata za lokalne izbore i drugih partijskih odluka – jedan je od zaključaka sa sjednice prošlog četvrtka.

Da li je Crnadak našao način da ispoštuje zaključak Predsjedništva PDP, a da ipak kaže ono je naumio? Odgovor se sam nameće.

Izvor
Srpska info

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button