Bez kategorijePolitika

Draško Stanivukovic napravio haos u Gradskoj upravi i pogazio sve principe!!

Iako je najavljivao profesionalnu gradsku upravu, Draško Stanivuković je od gradske uprave napravio igralište za svoje drugare. Treba li samo pomenuti Nebojšu Drinića, za kojeg se više ne zna zašto dolazi u gradsku upravu i prisustvuje sastancima, jer je trenutno narodni poslanik i nema radni odnos u gradskoj upravi. Nebojša Drinić poznatiji je banjalučkoj javnosti kao Drina Trećina, a vi prosudite zašto.

Tanja Palačković, osoba bez ikakvih referenci koja vedri i oblači u gradskoj upravi, određuje šta će se i kako raditi. Osoba od najvećeg povjerenja Draška Stanivukovića uglavnom za prljave poslove. Muževe svojih drugarica, poput muža Nikolie Milaković, smjestio je na “skromno” mjesto direktora gradskog groblja. A kadrovi poput ginekologa Zolaka na čelu Vodovoda, rezultat su dogovora na relaciji Borenović Stanivuković, kako bi Stanivuković osigurao kandidaturu za gradonačelnika unutar PDP.

Rasipništvo uzima maha. Poznato je da je za 16 najbližih saradnika gradonačelnik izdvojio dodatnih 360.000 maraka, mimo visokih plata koje svakako primaju, što znači da je svaki od ovih saradnika u prosjeku dobio nevjerovatnih 22.500 maraka.

Uz već postojeće kadrove SNSD koje je Draško prigrlio, poput Vuka Višekrune i Boriše Mandića, u Gradskoj upravi sve se radi na isti način, dakle katastrofalno, u nekim segmentima i gore u odnosu na prethodnu administraciju.

Pogoduje se tajkunima, gradi se bez dozvola, na sceni je potpuno bezakonje. Ali simbioznog gradonačelnika to ne brine, dok god ima Dodika da mu drži leđa. Međutim, poznavajući Dodika ta podrška mogla bi u nekom momentu da izostane, jer Dodik voli da pusti niz vodu ako procijeni da mu neko više ne treba. S obzirom na to da se Stanivukovićev rejting topi kao proljećni snijeg, može se očekivati i ovakav scenario. Bivše suborce je izgubio pa je vrlo upitno s kim će Stanivukovic na izbore?!

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button