Politika
Aktuelno

DRAŠKOVA IZDAJA KROZ USTA SMILJANE MORAVAC-BABIĆ, NOVE-STARE VEDETE ALTERNATIVNE TELEVIZIJE

Teško je zaista utvrditi po kojoj bizarnosti je odbornica u Skupštini Grada, Smiljana Moravac Babić, poznatija. Da li po tome što je napisala knjigu o Drašku Stanivukoviću, koju svaki normalan čovjek uopšte ne može da čita od količine transfera blama koji doživi odmah nakon prve rečenice. Ili po tome što je zaspala tokom jedne od sjednica skupštine.

Ipak, široj javnosti Smiljana Moravac Babić najpoznatija je po napadima na Nebojšu Vukanovića, koji je odmah nakon izbora 2022. godine tražio od Draška Stanivukovića da je isključi iz PDP-a zbog famozne poruke u viber grupu gradskog odbora PDP koju je postavila nakon odluke CIK-a da započne kontrolno brojanje.

Tu poruku Smiljana Moravac-Babić postavila je po nalogu Draška Stanivukovića, a onda su skrinšot brže-bolje poslali režimskim medijima kako bi se napravila priča da je odluka o kontrolnom brojanju donesena pod pritiskom na pojedine članove CIK-a koji se povezuju sa PDP-om. Naravno da je njena poruka bila izrežirana i kardinalna za opoziciju.

Elem, koliko je Jovan Kalaba radio „pod pritiskom“ iz PDP-a najbolje svjedoči činjenica da je prilikom proglašavanja konačnih rezultata izbora za predsjednika glasao ZA, uprkos brojnim nepravilnostima koje su konstatovane priliko otvaranja vreća i kontrolnog brojanja. Javna je tajna da je, kao i Suad Arnautović, za to debelo nagrađen, a zna se i od koga.

Da se vratimo na Smiljanu, koja je bespogovorni izvršilac naredbi Draška Stanivukovića, a koja je išla i korak dalje u napadima na opoziciju pa je tužila Nebojšu Vukanovića. Sada je Smiljana jedna od vedeta režimske ATV u napadima i blaćenju Jelene Trivić.

Pošto se simbioza, sinergija i politička izdaja Draška Stanivukovića i njegov pakt sa Dodikom više ne može skrivati, ATV se stavila u službu odbrane svog kandidata, simbioznog Draška Stanivukovića.

Toliko da su cijeli jedan prilog u centralnim vijestima posvetili Tik-Tok nalogu Jelene Trivić. U tome na prvi pogled ne bi bilo ništa čudno, jer je Jelena Trivić konstatno na ATV-u prikazana u najgorem svjetlu ali da će se ATV otvoreno i bez zadrške staviti u službu odbrane Stanivukovića, to već nismo ni mi očekivali.

U svakom slučaju, hvala ATV-u i Smiljani Moravac-Babić što potvrđuju sve navode iskrenih opozicionara, da je Draško Stanivuković kandidat Milorada Dodika. Očekujemo da Moravac-Babić po instrukcijama Draška Stanivukovića uskoro krene i u napad na Milka Grmušu, Igora Crnadka i ostale čelnike PDP-a a koji nisu podržali njegovu kandidaturu.

Pijemont tim

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button