Bez kategorije

Februarske bebe su posebne, a ova 4 znaka to i potvrđuju

Ako očekujete bebu narednog mjeseca, pogledajte zanimljive naučne podatke o februarskim bebama i saznajte zašto su one posebne.

1. Prema studiji sa Harvarda, februarska djeca po rođenju niti kasnije u životu nisu sitnije građe. One su često duže pri rođenju. Prativši 22.000 beba, naučnici su saznali da su djeca rođena ovog mjeseca do sedme godine života pokazala da su teža i razvijenija.

2. Istraživači iz Ujedinjenog Kraljevstva su otkrili vezu između mjeseca rođenja i karijere. Otkrili su da je od popisanih 19 različitih poslova najviše februarskih beba krenulo stopama neke umjetnosti.

3. Februarska djeca su, prema istraživanjima, pokazala u kasnijem uzrastu veću ekstrovertnost, lako sklapanje prijateljstva, kao i ležerniji stav prema životu. Pravi hedonisti u najboljem smislu, prenosi Nova.rs.

4. Imaju izražen temperament i dozu buntovnosti u sebi. Rad predstavljen na Evropskom koledžu za neuropsihofarmakologiju pokazao je da februarska djeca imaju tendenciju da budu borci za pravdu i da često za poslove biraju one u kojima će moći da iskažu humanističku prirodu, piše Bebologij

Izvor
Nezavisne novine

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button