Bez kategorije

(FOTO) HAOS u centru Banjaluke!!!NEDOVRŠENI RADOVI ometaju prolaznike

Saobraćajna revolucija, kojom se u Banjaluci ponosi gradonačelnik Draško Stanivuković, napreduje punom parom. Jednosmjerne ulice, pametni semafori i nove kružne raskrsnice niču kao pečurke poslije kiše, ali dosta toga ostaje – nedovršeno.

Tako je u Ulici Vuka Karadžića u centru Banjaluke, na potezu od stare zgrade Vlade do Narodnog pozorišta RS.

Raskopan zeleni pojas, ivičnjaci naslagani pored puta i cijevi i kablovi koji vire iz zemlje ne djeluju nimalo reprezentativno. U kasnim noćnim satima oni mogu biti i opasni po pješake, pogotovo ako znamo da ulična rasvjeta nije baš najblistavija.

Niko ne zna kada bi ovi “završni radovi” mogli biti završeni. Na pitanja o ovoj temi, koja smo uputili Timu za komunikaciju u Gradske uprave, nismo dobili odgovor.

Građani su već navikli da se u gradu mnogo toga započne, pa ostavi nezavršeno ili da se nakon završetka radova ne uredi teren i ne “pokupi alat”. I da javnosti niko ne objasni zašto je tako.

Na ovakvu situaciju prigovore imaju i odbornici SNSD, koji prozivaju gradonačelnika i njegove ljude, da, kako tvrde, ni najsitnije projekte ne izguraju do kraja.

-Oni nisu u stanju da za dvije ili tri godine završe stepenica na Suturliji ili na Starčevici, a kamoli nešto ozbiljnije – rekao je Dragoslav Topić, predsjednik Kluba odbornika SNSD u Skupštini grada Banjaluka.

Izvor
Srpska info

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button