Politika
Aktuelno

(FOTO)(VIDEO) POČINJU SASLUŠANJA SVJEDOKA PO KRIVIČNOJ PRIJAVI PROTIV STANIVUKOVIĆA

Nekoliko radnika gradske uprave podnijelo je krivičnu prijavu protiv gradonačelnika Banjaluke zbog maltretiranja na poslu, mobinga i onog što se u praksi naziva zloupotreba službenog položaja i ovlaštenja.

Radi se o radnicima koji su zbog različitih razloga targetirani od strane Stanivukovića. Neki zato što su članovi sindikata koji nije pod kontrolom Stanivukovića, neki zato što nisu bespogovorno izvršavali nebuloze njegovih poslušnika, neki zbog pripadnosti drugim političkim opcijama, a kod nekih radnika je spoj svega od ovog troje.

Mobing i iživljavanje nad pojedinim radnicima Gradske uprave je uzeo toliko maha, da su radnici bili prinuđeni da se štite i ovim putem.

Tužilaštvo je pozvalo radnike kao svjedoke jer postoji osnov sumnje da je Stanivuković počinio krivično djelo zloupotreba službenog položaja.

Odbornica u skupštini grada, Dijana Ješić, juče je izjavila da svakodnevno do nje stižu žalbe radnika na mobing, zastrašivanje, prijetnje od strane ljudi bliskih gradonačelniku, a sam gradonačelnik je dobio poziv na saslušanje za mobing po krivičnoj prijavi radnika.

Stanivuković je nekad obećavao “Grad bez podjela”, da će u slučaju nezadovoljstva radnika lično podsticati proteste protiv njega samog, a kada se dočepao vlasti u praksi je vrlo brzo pokazao svoje pravo lice kako možete poslušati u videu.

Da ne bismo dodatno pogoršali status radnika koji su podnijeli krivične prijave, nećemo pisati o svakom pojedinačnom slučaju.

Možemo samo konstatovati da nezadovoljstvo unutar zidina Gradske uprave iz dana u dan raste, o čemu smo posebno informisani. Iako mnogi ćute, nezadovoljstvo raste i Stanivukovićeva bahatost vratiće mu se kao bumerang na izborima.

Pijemont tim

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button