Svijet
Aktuelno

Horoskop za 03. april: Djevice obratite pažnju na papirologiju, Blizanci napravite balans između odmora i obaveza

Pročitajte dnevni horoskop za 03. april 2024. godine.

Ovan

Posao: Još jedan naporan radni dan nalazi se pred Ovnovima pa je potrebno da smanjite impulsivnost i ako je moguće konverzaciju sa saradnicima svedete na minimum, jer možete reći nešto i što ne bi trebali.

Ljubav: Slobodni Ovnovi, uživajte u druženju, izlascima, a možda naletite i na staru simpatiju.

Zdravlje: Osjetljivost donjeg dijela leđa, bubrega.

Bik

Posao: Relativno male prepreke na poslovnom polju Bikovima danas mogu izgledati bar duplo veće. Nametnite sebe, svoj način organizacije, i gurajte naprijed, isplatiće vam se.

Ljubav: Neka pitanja od ranije mogu ponovo izaći na dnevni red, svoje primjedbe zadržite trenutno za sebe.

Zdravlje: Promjenljivo raspoloženje.

Blizanci

Posao: Umjesto da se bavite  pričom koja ionako ne daje rezultate, poradite na tome da  završite obaveze koje niste priveli kraju, nemojte da vas drugi opominju.

Ljubav: Da ne bi proširili problem i neugodne odnose sa voljenom osobom, vaš je zadatak da krenete sa rješavanjem onih situacija koje su vam donosile loše momente.

Zdravlje: Potrebno je da napravite balans između odmora i obaveza.

Rak

Posao: Bićete u prvom planu pa iskoristite ovaj period da maksimalno pokažete svoje kvalitete, znanja i  iznad svega profesionalizam.

Ljubav: Ukoliko nešto škripi u vašim partnerskim odnosima, oboje snosite krivicu. Pokušajte to da riješite strpljivo i na kompromisan način.

Zdravlje: Pad energije.

Lav

Posao: Dosta takta u komunikaciji sa saradnicima, napora i  energije biće vam potrebno danas kako biste uspjeli da bar dio zamišljenog realizujete na način koji vi želite. Ni odnos sa nadređenima neće biti savršen, pa se čuvajte rasprava sa osobama koje su po poziciji iznad vas.

Ljubav: Pogrešno ćete tumačiti signale koje šaljete jedno drugom pa se neke fine situacije u najavi mogu pretvoriti u razloge za sumnju.

Zdravlje: Budite fizički aktivniji.

Djevica

Posao: Iako za Device danas nema nepremostivih profesionalnih prepreka, ipak obratite pažnju na papirologiju i zaostale obaveze.

Ljubav: Preko poslovnog segmenta možete da očekujete zanimljivu komunikaciju sa novom simpatičnom osobom.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.

Vaga

Posao: Nećete se razumjeti na pravi način niti sa kolegama, niti sa saradnicima a odnos sa nadređenima  može biti distanciran. Bolje je da što manje pričate, a više radite.

Ljubav: Nemojte dozvoliti da vas bes i impulsivnost uvedu u neka ponašanja zbog kojih biste žalili kasnije.

Zdravlje: Osjetljivost kože, nepokrivenih dijelova tijela.

Škorpija

Posao: Neke situacije će se iskomplikovati, što vam naravno neće odgovarati i zbog čega ćete biti ljuti i nervozni i teško će biti da se sa vama sarađuje.

Ljubav: Nije baš najpovoljniji dan za neke kapitalno velike ljubavne planove i konkretne akcije. Strpljenje vam neće biti jača strana, što će se odraziti na neke verbalne prepirke koje su bespotrebne.

Zdravlje: Posvetite se zdravoj ishrani i umjerenoj fizičkoj aktivnosti.

Strijelac

Posao: Naizgled miran radni dan može se okrenuti naglavačke zbog problema u dogovorima ili sa papirologijom, a mogući su i  problemi tehničke prirode.

Ljubav: Evidentno je da ni vi ni  partner niste bili u potpunosti iskreni po nekim pitanjima, koja su se sada opet postavila kao prepreka za vas. Uložite više strpljenja i truda, jer to je jedino što sada možete uraditi.

Zdravlje: Stres, napetost.

Jarac

Posao: Nešto mirnija situacija na profesionalnom polju očekuje  Jarčeve. Stanje u okruženju biće stabilno, a vi ćete tekuće obaveze odrađivati krajnje profesionalno.

Ljubav: Ako ste zbog nekih ličnih problema zabrinuti, trudite  se da to ne utiče na komunikaciju i bliskost sa vašom dragom osobom.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe izazvane alergijama.

Vodolija

Posao: Prilike vam neće dozvoljavati da napravite plan i imate rutinu, da organizujete sebe na bolji način. Zbog svega toga će postojati napetost, žurba, pa čak i mogućnost kratkotrajnih, ali burnih momenata.

Ljubav: Suštinski nema naznaka nekih značajnijih promjena na vašem ljubavnom polju, možda ste se malo distancirali, ali nema razloga za brigu ukoliko ste shvatili šta vas to koči.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Ribe

Posao: Bez bitnijih promjena u odnosu na prethodni dan. Budite strpljivi i potrudite se da ne zaostanete suviše sa tekućim obavezama.

Ljubav: Ovaj dan nije baš najpovoljniji da zablistate u sferi ljubavi, postoji nervoza i posesivnost  sa obije strane i to će rasti još više ako jedna strana ne spusti loptu.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Izvor
Српска цафе

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button