Bez kategorije

Horoskop za 1. mart: Miran dan je pred Vagama, Lavovi budite umjereni u konzumiranju hrane i pića

Pročitajte dnevni horoskop za 1. mart 2024. godine.

Ovan

Posao: Fokus bi ovog posljednjeg radnog dana Ovnovima trebalo da bude na detaljima i formalnostima vezanim za papirologiju. Nema razloga za zabrinutost sve ćete stići sa lakoćom da završite.

Ljubav: Potrudite se da neki neprimjeren komentar zadržite za sebe, da ne pokvarite potencijalno lijepe zajedničke trenutke.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Bik

Posao: Obratite pažnju na komunikaciju, mogući su problemi zbog vas i vašeg stava i nastupa koji bi mogao biti prenaglašen.

Ljubav: Početak mjeseca donosi nešto novo u polju partnerskih odnosa, može biti i neka nova osoba ili bar promjenu u načinu komunikacije u vezi.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Blizanci

Posao: Pored tekućih obaveza, najviše vremena danas bi mogle da vam odvuku neke neplanirane a koje vam mogu nametnuti nadređeni.

Ljubav: Nije realno očekivati neke kapitalne promjene na vašem ljubavnom horizontu tokom ovog dana.

Zdravlje: Osjetljivost stomaka.

Rak

Posao: Solidne su šanse da Rakovi realizuju sve svoje zacrtane obaveze na vrijeme, ukoliko se potrude da izbjegnu manje verbalne nesuglasice sa pojedinim saradnicima koji ih nerviraju više nego što to inače mogu da podnesu.

Ljubav: Bez nekog posebnog angažovanja na ljubavnom planu danas, uglavnom lično preispitivanje želja i očekivanja.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Kraj radne sedmice većina osoba rođenih u znaku Lava trebalo bi da dočeka sa velikim olakšanjem jer slijedi vikend.

Ljubav: Ukoliko niste ljubitelj kratkotrajnih  uživanja i flerta poradite na prioritetima i dajte šansu da se stvari razvijaju svojim prirodnim tokom.

Zdravlje: Budite umjereni u konzumiranju omiljene hrane i pića.

Djevica

Posao: Perfekcionizam svojstven osobama rođenim u sazviježđu Djevice danas može biti posebno izražen ali i koristan, pa eto prilike da radni dan okončate zadovoljni postignutim.

Ljubav: Perfekcionizam nije potreban kada je ljubav u pitanju, pozabavite se prije svega opuštanjem i uživanjem.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Prilično miran dan na polju profesionalnih aktivnosti je pred Vagama. Posvetite se prvenstveno privođenjem kraju započetih obaveza.

Ljubav: Što se tiče dešavanja u sferi ljubavi, ne bi trebalo da vas iznenadi interesovanje veoma zanimljive nove osobe za vašu malenkost.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Škorpija

Posao: Pred Škorpijama je jedan turbulentan dan, sa puno izazova i kočenja, ali uspjećete sve da izgurate na zadovoljavajući način.

Ljubav: Što se tiče dešavanja u sferi ljubavi, više okolnosti vam i jeste i nije baš išlo na ruku u prethodnom periodu, ali ovaj dan može najaviti sjajan vikend. Strasti neće nedostajati to je sigurno.

Zdravlje: Odlično.

Strijelac

Posao: Uprkos želji i trudu da najvažnije poslovne konce držite u svojim rukama, danas će vam mnogo značiti pomoć osobe od povjerenja.

Ljubav: Brzopletost u donošenju zaključaka mogla bi da vam dodatno zakomplikuje polje partnerskih odnosa.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Jarac

Posao: Tipični Jarčevi danas bi mogli da naprave jedan od uspješnijih poslovnih poteza, pod uslovom da dobro taktički prepoznaju situaciju i trenutak djelovanja.

Ljubav: Finom i staloženom pričom mogli  bi da uspostavite  bar jedan novi kontakt sa osobom koja duži period pobuđuje vaše interesovanje.

Zdravlje: Odlično.

Vodolija

Posao: Budite ažurni, ispoštujte dogovorene obaveze, a sve bi moglo biti ispraćeno i pohvalama od strane autoriteta.

Ljubav: Prilika za novo poznanstvo trebalo bi da vam se ukaže tokom ovog dana, pa ukoliko vam je to u interesu uživajte u opuštenoj i neobavezujućoj priči, flertu bez nekih većih očekivanja.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Ribe

Posao: Korektan radni dan u granicama realnih očekivanja očekuje većinu osoba rođenih u znaku Riba, a pojaviće se i neke nove mogućnosti koje treba uzeti u ozbiljno razmatranje.

Ljubav: Vrlo vjerovatno da vas danas očekuje neka vrsta preispitivanja i suočavanja sa ljubavnom prošlošću, pa bi bilo dobro da sa time raščistite, jer vam može ugroziti nastojanje da se približite potencijalno novoj simpatiji.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Izvor
Srpska cafe

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button