Bez kategorije

Horoskop za 11. mart: Lavovi troše mnogo iznad svojih mogućnosti, pred zauzetim Djevicama stabilan i miran period

Pročitajte dnevni horoskop za 11. mart 2024. godine.

Ovan

Posao: Dobar je period za pokretanje novih projekata i poslovnih dogovora, na koje niste računali.

Ljubav: Nećete biti na istim talasnim dužinama sa partnerom, i možete da očekuje kritike zbog vašeg ponašanja i ophođenja.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Poslovno okruženje biće radno nastrojeno, vi ćete u biti prvom planu iskoristite ovaj trenutak maksimalno, sve je na vašoj strani.

Ljubav:  Opustite i uživate u plodovima ranije napravljenih koraka u sferi ljubavi, ali nemojte dozvoliti uspavljivanje.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Blizanci

Posao: Dinamičan, ali i naporan dan očekuje Blizance, koji će imati osjećaj da obavezama nema kraja, ali i da sve teče usporenijim tempom nego što su navikli.

Ljubav: Zauzeti Blizanci, vi ćete biti često u samopreispitavanju da li veza u kojoj se nalazite ima budućnost.

Zdravlje: Potrebna vam je psihofizička relaksacija.

Rak

Posao: Povećan oprez biće potreban u vezi papira, pa ili pažljivije čitajte ono što treba da potpišete ili angažujte nekoga ko će vam sve rastumačiti, a vi samo  finalizirajte.

Ljubav: Mogu isplivati neki problemi koje ste do sada vješto gurali pod tepih. Pozabavite se konačno rješenjima.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Lav

Posao: Na poslu neće biti problema, ali bi moglo biti sa finansijama.Trošite mnogo iznad svojih mogućnosti i vrijeme je da se malo primirite i počnete da se ponašate odgovornije.

Ljubav: Nemojte miješati profesionalni i privatni život moglo bi da vas košta skupo, jer razumijevanje druge strane nemate.

Zdravlje: Dovoljno se odmarajte.

Djevica

Posao: Odgovorno se fokusirajte na prioritetne obaveze ukoliko želite da sve okončate na zadovoljavajući način.

Ljubav: Pred zauzetim predstavnicima je jedan stabilan i miran period, što bi trebalo iskoristiti i posvetiti se na najbolji mogući način voljenoj osobi.

Zdravlje: Budite oprezni u saobraćaju.

Vaga

Posao: Ne očekuju vas neke ozbiljnije poteškoće kada je poslovni segment u pitanju, ali oprez nikada nije na odmet.Budite fokusirani kako ne bi napravili neki previd.

Ljubav: Slobodne Vage, i dalje se premišljate, razmišljate, vagate i tražite načine da se približite osobi koja vas intrigira.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Škorpija

Posao: Iako vam može biti frustrirajući ovaj ponedjeljak jer će vas preplaviti brojnim obavezama, ali uspjećete vi sve da završite.

Ljubav: Partner vas može prijatno iznenaditi svojim riječima i postupcima, što će u vaš odnos donijeti pravo osvježenje i dobro raspoloženje.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Strijelac

Posao: Sasvim korektan dan je pred većinom Strijelčeva da tekuće poslovne aktivnosti realizuju na zadovoljavajući način, doduše uz sitnije korekcije.

Ljubav: Slobodnim pripadnicima i dalje su otvorene šanse za nova poznanstva preko polja posla ili putovanja.

Zdravlje: Moguće kardiovaskularne tegobe.

Jarac

Posao: Moraćete da se suočavate sa zahtijevnim saradnicima, sa kratkim rokovima i velikom žurbom.  Sve uspijevate da završite na vrijeme, ali vas to poprilično iscrpljuje i čini da ste pod stresom.

Ljubav: Zauzeti Jarčevi, period je takav da morate biti pažljivi i odmjereni kada je komunikacija sa partnerom u pitanju da ne biste bez ikakvog pravog razloga doveli do tenzije.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Vodolije, iako vam možda tako ne izgleda, ali manje više sve je na vašoj strani samo treba da zasučete rukave i krenete u akciju.

Ljubav: Pred vama su dani koji su ispunjeni dobrom energijom, ali i pojačanom idejnom i kreativnom aktivnošću sa vaše strane.

Zdravlje: Zbog povećanog unosa hrane postoji mogućnost viška kilograma.

Ribe

Posao: Veoma je važno da vi budete maksimalno precizni u svom izražavanju, da ponovite više puta neke poteze, a na drugoj strani da zatražite dodatna objašnjenja ukoliko nešto nije dovoljno jasno.

Ljubav: I dalje je nestabilan period pred zauzetim Ribama, protkan nezadovoljstvima, guranjem problema pod tepih i neiskrenosti prema partneru.

Zdravlje: Čuvajte se povreda od oštrih predmeta.

Izvor
Српска цафе

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button