Bez kategorije

Horoskop za 13. mart: Škorpijama moguće nove ponude za saradnju, Blizancima potrebna psihofizička relaksacija

Pročitajte dnevni horoskop za 13. mart 2024. godine.

Ovan

Posao: Ukoliko ste prihvatili činjenicu da malo morate promijeniti sopstveni nastup, brže ćete realizovati sve što zamislite.

Ljubav: Slobodni bi mogli da otpočnu neku tajnu vezu,ili vrlo moguće sa osobom koja je zauzeta.

Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Naglašene su novčane transakcije, čuvajte se nevidljivih troškova. Budite malo odgovorniji nago inače, pomoć prijatelja biće vam neophodna, veoma izazovan period je za novac.

Ljubav:  Napravite pozitivne zaokrete i prvi korak, i vidjećete da će vam se nova simpatija ubrzo pridružiti.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Blizanci

Posao: Poslovna sfera vam nudi mogućnost putovanja ili generalno dosta kontakata sa strancima i stranim firmama.

Ljubav: Slobodni pripadnici će se i dalje vrtjeti u krug staro-novo, bez mogućnosti da se odluče, bojeći se da ne pogriješe. Nećete saznati ukoliko ne pokušate, na vama je sve.

Zdravlje: Potrebna vam je psihofizička relaksacija.

Rak

Posao: Otvaraju vam se lijepe mogućnosti za saradnju sa inostranstvom i nekim novim saradnicima koji će vam baš prijati.

Ljubav: Vrijeme je za rješavanje bitnih pitanja, vrijeme je da postavite odnos na drugačije, stabilnije i pozitivnije temelje.

Zdravlje: Vodite računa o krvnom pritisku.

Lav

Posao: Što se posla tiče očekuje vas solidna komunikacija sa saradnicima, tekuće obaveze odrađivaćete rutinski, a moguća je i najava neke obuke ili dodatnog usavršavanja.

Ljubav: Oni koji su slobodni i željni akcije na polju ljubavi, imaće danas povoljnu klimu da se pokažu i urade nešto konkretno.  Stvari će se odigravati velikom brzinom, stoga budite spremni da brzo i odreagujete.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Djevica

Posao:  Maksimalno se potrudite da da neku od novih ideja nametnete onima koji odlučuju, odnosno da budete predvodnik  novog poslovnog projekta.

Ljubav: Evo jednog dobrog dana da nešto više pažnje i vremena posvetite dragoj osobi i priredite joj neko lijepo iznenađenje.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Vaga

Posao: Velika je vjerovatnoća da kraj radnog dana dočekate u pozitivnom raspoloženju, ponajviše zbog toga što neke projekte, obaveze konačno privodite kraju bez zastoja i problema.

Ljubav: Bespotrebne rasprave i objašnjavanja sa partnerom bilo bi mudro da danas izbjegnete.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Škorpija

Posao: Uspijevaćete bolje da se organizujete i praktičnije pristupite svojim obavezama, a moguće su i  nove ponude za saradnju.

Ljubav: Stare ljubavi i simpatije nikako da ostavite u prošlosti , a ni one vas. Ima tu nečeg što vas i dalje veoma intrigira,a ni sami ne znate šta je to.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strijelac

Posao:  Evo jednog radnog dana da većina Strijelčeva malo predahne, a mnogi će ostvariti kontakt sa potpuno novim saradnicima.

Ljubav: Veoma dobar dan imaće predstavnici ovog znaka za koketiranje i šarmiranje na širokom frontu, ipak, obratite pažnju na osobu iz vašeg poslovnog okruženja.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Jarac

Posao: Otvaraju vam se mogućnosti da napravite neku dobru poslovnu kombinaciju ili saradnju, što vam može donijeti značajne finansijske benefite.

Ljubav: Nije partnerova krivica što vi imate promjenljivo raspoloženje ili probleme druge prirode.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Tokom ovog dana ne računajte mnogo na pomoć i lojalnost okoline,  moraćete  sve svojim sopstvenim snagama da odradite.

Ljubav: Dosta dobrog i kvalitetnog vremena možete provesti u društvu drage osobe, samo uskladite poslovne rasporede.

Zdravlje: Budite fizički aktivniji.

Ribe

Posao: Nema danas nepremostivih prepreka za Ribe. Posao će teći svojim tokom, a vi ćete moći da preuzmete kontrolu nad svim dešavanjima. Samo naprijed.

Ljubav: Nije povoljan dan za iole kakve ozbiljnije razgovore, jer može doći do varnica i ljubomornih komentara.

Zdravlje: Pričuvajte se povreda od oštrih predmeta.

Izvor
Српска цафе

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button