Bez kategorije

Horoskop za 19. mart: Pred Ribama odličan radni dan, Rakovi vodite računa o krvnom pritisku

Ovan

Posao: Bez nekih značajnijih preokreta u odnosu na prethodni dan za većinu tipičnih Ovnova. Očekujte i danas  nešto usporeniji tempo od onog na koji ste navikli, ali bez brige uspjećete sve da završite kako treba.

Ljubav: Moguće je neko zajedničko ulaganje, potrudite se da to dobro ispratite,  da ne bi došlo do razmimoilaženja u zajedničkim interesima.

Zdravlje: Sasvim zadovoljavajuće.

Bik

Posao: Povećan obim posla očekuje Bikove tokom ovog dana. Razloga za strah nema, trudite da vam ništa ne promakne, da sve držite pod kontrolom.

Ljubav: Neke sitne nesuglasice vezano za prošlost zanemarite, prosto pređite preko njih ako je ikako moguće, potrudite se vi da uspostavite sistem dijaloga.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.

Blizanci

Posao: Dosta novosti i osvježenja u vašim projektima slijedi od strane nekih novih mlađih saradnika sa kojima ćete se brzo uklopiti.

Ljubav: Ukoliko ste zadovoljni postojećim ljubavnim stanjem, nema razloga da ovog dana bilo šta mijenjate.

Zdravlje: Budite fizički aktivniji.

Rak

Posao:  Moguće zastoje u ralizaciji prethodno započetih planova možete očekivati tokom ovog dana. Bitno je da se ne nervirate, već prihvatite stvari onakve kako jesu.

Ljubav: Može vam se pripisati da zapostavljate partnera i u vaš odnos unosite monotoniju.

Zdravlje: Vodite računa o krvnom pritisku.

Lav

Posao: Mirna i stabilna situacija očekuje Lavove tokom ovog dana, tako da sve započete obaveze realizuju uspješno i bez većih prepreka.

Ljubav: Pozabavite se korekcijom nekih sitnih detalja koji su isplivali na vašem polju ljubavnih relacija, kako biste izbjegli neprijatna iznenađenja.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Djevica

Posao: Racionalno se postavite prema poslovnim obavezama, ako nešto i ostane nezavršeno nemojte to doživljavati kao tragediju. Vrijeme radi za vas.

Ljubav: Isključivo od vas zavisi u kojoj mjeri će odnos sa partnerom uspjeti da se stabilizuje, stoga ne čekajte da se nešto samo od sebe desi ili riješi.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Tamo gdje ste stali prethodnog radnog dana, trebalo bi da nastavite ovog utorka.  Držite pod kontrolom bezmalo sve najvažnije poslovne konce.

Ljubav: Razloge za zadovoljstvo možete očekivati i u vidu prijatnog iznenađenja od strane drage osobe. Uživajte.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Škorpija

Posao: Za većinu Škorpija ovaj radni dan donosi vrlo dobre predispozicije za poslovne kontakte, i komunikaciju sa poslovnim okruženjem.

Ljubav: Pozitivan dan vas očekuje i na ljubavnom planu, ukoliko ste naumili da preduzmete inicijativu i posvetite izvjesne romantičnne trenutke dragoj osobi.

Zdravlje: Nema značajnijih upozorenja.

Strijelac

Posao: Najtipičniji predstavnici Strijelčeva danas nemaju razloga za veće poslovne brige, jedino se sami možete opteretiti dodatnim obavezama.

Ljubav: Slobodni, iako možda ne kapitalno, ali stvari se lagano pomijeraju  na bolje.

Zdravlje: Potrebno vam je više odmora, spavanja.

Jarac

Posao: Počev od novih dogovora, preko predstavljanja novih ideja, sve je u opticaju danas kada je posao u pitanju. Hrabro naprijed.

Ljubav: Polje prijateljstva vam je lijepo aspektovano, pa se malo više posvetite viđanjima sa prijateljima.

Zdravlje: Odlično.

Vodolija

Posao: Potrudite se da prije nego što se prihvatite novih zadataka, prethodno završite sa zaostalim, kako ne biste sebi natovarili suvišan teret i glavobolju.

Ljubav: Ukoliko vam poslovne obaveze ne oduzmu previše vremena, mogli biste da obratite pažnju na neke fine vibracije koje stižu do vas od neke stare simpatije.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Ribe

Posao: Odličan dan je pred Ribama da se bez većih trzavica posvete poslu, i nekim novim idejama, projektima. Istaknite svoje kvalitete u prvi plan, iskoristite povoljan moment.

Ljubav: Ako ste u prilici nije loše da organizujete neki zajednički put, tako biste malo revitalizovali postojeći odnos.

Zdravlje: Odlično.

Izvor
Српска цафе

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button